Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autor filmu też nie błysnął w sumie. Z pasa do skrętu w lewo pojechał prosto.
Idź do okulisty po nowe okulary. Przydadzą się by nie robić z siebie idioty.
Zrozumiał bym wjechanie pod prąd w uliczkę jednokierunkową, bo czasami naprawdę chujowo są oznakowane, ale kurwa, na RONDO !?
Tak to jest kurwa dać w łapę za prawo jazdy, wystarczy że umie jeździć do przodu, a potem w byle jakim większym mieście, takie kurwa cuda.
NA POHYBEL Debilom !!
Znam ten ból
Szczególnie wkurwia motyw jak jedziesz po centrum w godzinach popołudniowych, jak wsioki wracają po pracy do domu a ty nie możesz przejechać bo droga cała zajebana. Stoisz w tych jebanych korkach i wracasz do domu dopiero po paru godzinach. Aaaa no i oczywiście nie masz gdzie zaparkować pod własnym domem, krążysz w poszukiwaniu miejsca, marnując tym samym wciul benzyny.
To samo w Warszawie, tylko stężenie przyjezdnych (najczęściej) ćwoków dużo wyższe i nie tylko z okolicznych miejscowości, ale z całej Polski. Rozumiem Twój ból, bo mój jest jeszcze większy.
Kurwa jak ja nie lubię jeździć po Katowicach. Wiecznie korki, drogi zajebane albo rozkopane, nie ma gdzie zaparkować i ogólnie chuj i gnój. Ale kierowcy kulturalni, trzeba przyznać. Zawsze wpuszczają.
Bonguś nie wiedziałem, że po moim mieście jeździsz, fakt kierowcy puszczają, fakt z parkingiem szczególnie w centrum to chuj, jeszcze Ci pizda wydrze ryje, że moto stoisz na parkingu strzeżonym, a opłata od jednośladu nie może ściągnąć, ale co mnie to jebie.
Co do korków, to na moto problemu nie ma, duży plus nie jeżdżenia puszką
I dziur odziwo dużo mniej niż w Piekarach, Chorzowie ( o zgrozo ), Siemianowicach.
Znam ten ból
Szczególnie wkurwia motyw jak jedziesz po centrum w godzinach popołudniowych, jak wsioki wracają po pracy do domu a ty nie możesz przejechać bo droga cała zajebana. Stoisz w tych jebanych korkach i wracasz do domu dopiero po paru godzinach. Aaaa no i oczywiście nie masz gdzie zaparkować pod własnym domem, krążysz w poszukiwaniu miejsca, marnując tym samym wciul benzyny.
Ale kurwa JAK !?
Zrozumiał bym wjechanie pod prąd w uliczkę jednokierunkową, bo czasami naprawdę chujowo są oznakowane, ale kurwa, na RONDO !?
Tak to jest kurwa dać w łapę za prawo jazdy, wystarczy że umie jeździć do przodu, a potem w byle jakim większym mieście, takie kurwa cuda.
NA POHYBEL Debilom !!
To tutaj: goo.gl/maps/YtH3q
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów