Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A c🤬j wam w dupsko. Zniszyliscie dziecinstwo mojej dziewczynie :/

Tyle jedzenia marnować.
Ja tam nie wiem, na jej miejscu nagrałabym filmik z cyckami i zjadła te płatki. A nie nagrywała filmik sobie na łeb wyp🤬oliła pół opakowania, to przecież bez sensu :c
Ja tam nie wiem, na jej miejscu nagrałabym filmik z cyckami i zjadła te płatki. A nie nagrywała filmik sobie na łeb wyp🤬oliła pół opakowania, to przecież bez sensu :c

J🤬 dzieci w Afryce... To studenci oglądają! Pół akademika by obiad miała z tego co ta c🤬a zmarnowała.

k🤬a nie wiem skad sie biora takie pojeby ale spoko. te dziewczyny sa tak pop🤬lone ze to k🤬a j🤬a mac szkoda slow
też czekaliście cały czas żeby chociaż trochę cycka zobaczyć?
Na poczatku bylem pewien ze okaze sie facetem albo okropnym pasztetem. Potem na chwile sie odwrocilem, patrze: oliwa czy ki c🤬j? moze jakas odzywka, dlatego sie laskom tak wlosieta blyszcza... ale k🤬a maslo orzechowe to juz przesada, emocje opadly, ogladalem dla zasady; nie ma piwa, bo jak to tak fanta czerwona... albo zolta albo mmmmmirinda

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie