📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
A chuj wam w dupsko. Zniszyliscie dziecinstwo mojej dziewczynie :/
Kurwa mać FANTE marnuje.
Tyle jedzenia marnować.
Ja tam nie wiem, na jej miejscu nagrałabym filmik z cyckami i zjadła te płatki. A nie nagrywała filmik sobie na łeb wypierdoliła pół opakowania, to przecież bez sensu :c
Ja tam nie wiem, na jej miejscu nagrałabym filmik z cyckami i zjadła te płatki. A nie nagrywała filmik sobie na łeb wypierdoliła pół opakowania, to przecież bez sensu :c
Jebać dzieci w Afryce... To studenci oglądają! Pół akademika by obiad miała z tego co ta cipa zmarnowała.
a studenci głoduja...
też czekaliście cały czas żeby chociaż trochę cycka zobaczyć?
Na poczatku bylem pewien ze okaze sie facetem albo okropnym pasztetem. Potem na chwile sie odwrocilem, patrze: oliwa czy ki chuj? moze jakas odzywka, dlatego sie laskom tak wlosieta blyszcza... ale kurwa maslo orzechowe to juz przesada, emocje opadly, ogladalem dla zasady; nie ma piwa, bo jak to tak fanta czerwona... albo zolta albo mmmmmirinda
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów