To chyba nie jest jego fan.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
To chyba nie jest jego fan.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja właśnie tak bym robił na miejscu ronaldo, wziął tą piłkę i zajebał w ryj tak że zębów by szukał wśród kibiców .
ale spinacie dupe. chłopak od podawania piłki zatrudniany jest przez klub piłkarski i ma go wpierać między innymi podając szybciej piłkę swojej drużynie i opóźniać podawanie przeciwnej. Jedna z przewag własnego stadionu.
Pizdy od podawania piłek za takie rzeczy jak ta u Hazarda i Ronaldo są karani?
Powinni go wyjebać na zbity pysk ze stadionu za takie chamstwo, nie dość że dali mu szansę brudnymi łapami podawać piłki ludziom którzy coś osiągnęli to jeszcze się w dupie przewraca.
I dalej nazywajcie Ronaldo pedałem, bóldupowcy.
I dalej nazywajcie Ronaldo pedałem, bóldupowcy.
Widzę że sami fani ronaldo bo spinacie się jak majtki na gaciach a chłopak chciał szyderę zrobić bo nie każdy ma okazje tak potraktować widoczna na gifie ciotę! Tak mam ból dupy!
Niedojebane bydło z Calderon pokazało sie po raz kolejny i nie ostatni zapewne. Począwszy od grubasa z ławki, przez widownię i rzucanie zapalniczka, skończywszy na pajacach od podawania piłek.
Dobrze zrobił. Wsparł swoją drużynę (athletico) demotywując rywala.
Nie jestem fanem Ronaldo ale teraz trzymam jego stronę, śmiesznie to wygląda jak Ronaldo się patrzy na niego a ta pizda szybko wzrok odwraca, heh
Może ten podawacz specjalnie to zrobi, ale wygląda trochę tak jakby Ronaldo od razu machał do niego ręką i krzyczał z pretensjami jak tylko się odwrócił, a przecież tamten nie mógł rzucić mu piłki jak nie patrzył w jego stronę chwilę wcześniej.
mesiash napisał/a:
Wyczuwam gimbusiarską spinę fana przegranego Realu.Chłopaki na boisku są od tego, żeby te piłki podawać, i to tutaj, to zwykłe, niczym nieuzasadnione, skurwysyństwo.
Z miłą chęcią przeskoczył bym tę reklamę i mu przypierdolił w ten głupi łeb, jeżeli ten mały kmiot nie wie, jakie jest jego zadanie. Wkurwia mnie takie subiektywne podejście ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów