życzymy smacznego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole.. czy wy naprawdę jesteście tak tępi? Nie jest żywa, zwyczajnie jej nerwy jeszcze reagują na bodźce, a jednym z nich jest ciepło z tego cholernego sosu!
Narzekacie na coś takiego. A tacy Angole na ten przykład z obrzydzeniem patrzą, jak my wsuwamy tatara (czyli doprawioną surową wołowinę)
kto wpada na takie chore pomysły? żółtki, jakoś mnie to nie dziwi. wpierdalają koty psy, robaki, płody uznają za afrodyzjaki to i żywą kałamarnicę albo ośmiornicę też wpierdolą
ja bym puścił pawia gdyby moje jedzenie nagle zaczęło spierdalać z talerza
ja bym puścił pawia gdyby moje jedzenie nagle zaczęło spierdalać z talerza
triger napisał/a:
@kamil66 Sprawdź sobie schemat budowy układu nerwowego ośmiornic - wtedy zrozumiesz
Mam trochę Spierdalaj z wczorajszego obiadu, odgrzać ci?
A bo to daleko trzeba szukać?
ŚWIEŻA rybka - sadistic.pl/potrawa-z-zywej-ryby-vt25665,15.htm
A ośmiorniczki takiej żywej, całej, ruchawej, jeszcze nie widziałem ale za to słyszałem jak w TVP jena z podróżniczek opowiadała, że jadła żywe macki ośmiornicy i japońce kalali Jej to owinąć dokładnie wokół patyczka i szybko połknąć coby się nie przyssało albo baaardzo intensywnie wcześniej przeżuć.
ŚWIEŻA rybka - sadistic.pl/potrawa-z-zywej-ryby-vt25665,15.htm
A ośmiorniczki takiej żywej, całej, ruchawej, jeszcze nie widziałem ale za to słyszałem jak w TVP jena z podróżniczek opowiadała, że jadła żywe macki ośmiornicy i japońce kalali Jej to owinąć dokładnie wokół patyczka i szybko połknąć coby się nie przyssało albo baaardzo intensywnie wcześniej przeżuć.
Nic śmiesznego. Ośmiornica wpierdala kawior a jakaś idiotka polewa ją sosem niby dla śmichu :/
podobno jesli cos tam zle zrobisz przy polykaniu tego, to cie udusi
filipedia2 napisał/a:
podobno jesli cos tam zle zrobisz przy polykaniu tego, to cie udusi
jak można źle połykać przy jedzeniu xD??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów