twitter.com/DrEliDavid/status/1498014192544239620
twitter.com/Mr_Institution/status/1499078363037773827
I bardzo dobrze, że foliarskich antyszczepionkowych podludzi pałują. Skoro fakty naukowe do tych pustych łbów nie docierają to może chociaż gaz łzawiący dotrze.
Ty chyba nie wierzysz w to, co piszesz coś mi mówi, że jakby ustawowo wprowadzono konieczność podcierania po sraniu ze względów sanitarnych, to na złość tobie podobne antyszczepy zaczęłyby walić w gacie wietrząc spisek producentów srajtaśmy. Nie przyszło wam do łbów, że medycyna po prostu... działa?
Ty chyba nie wierzysz w to, co piszesz coś mi mówi, że jakby ustawowo wprowadzono konieczność podcierania po sraniu ze względów sanitarnych, to na złość tobie podobne antyszczepy zaczęłyby walić w gacie wietrząc spisek producentów srajtaśmy. Nie przyszło wam do łbów, że medycyna po prostu... działa?
Co się kryje pod podszewką wojny ukraińskiej.
Tekst autorstwa Georgina Orwell :
"Ja zaproponuję jeszcze inny punkt widzenia:
Zacznę od tego, że tak, oczywiście, wspieram sercem wszystkich ludzi miłujących Pokój i pragnących Wolności. Tak, oczywiście, to okropne co się dzieje wokół (...)..
Zawsze się zastanawiam, jak wyglądają, kim są: zjeby, którzy WYMYŚLAJĄ takie teksty i czy walą przy tym konia. Bo jak wyglądają zjeby, którzy w to wierzą - to tu już kilku poznałem.
Co to za syf bez daty, opisu, kontekstu?
Komu i w jakim celu ma służyć?
Jakąś propagandę robisz, że służby porządkowe złe, a ludzie tacy biedni?
Czytając foliarskie wysrywy na sadolu w tematach okołoszczepionkowych utwierdzam się w przekonaniu (bardziej nawet niż oglądając spędy feministek), że prawa wyborcze powinny stanowić przywilej zależny od zdolności umysłowych...
@Bona1: spokojnie, do ludzi sceptycznie podchodzących do kulistości Ziemi albo ludzi zaniepokojonych szkodliwym działaniem sieci 5G mam tak samo lekceważący stosunek