Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciężko o wizę, brak znajomości, no i język jeszcze słabo wyszlifowany.
No wizy to na pewno nie dostaniesz, bo po co im taki debil jak ty?
Świetna akcja !!
@Maxiter - orzeszki to masz ty, w gaciach. Pewnie tak samo puste jak fistaszki z promocji w Biedronce. Gdzie ty widzisz taranowanie to już tylko Święty Wysocepierdolnięty wie. Jak to mówił Boguś Linda: nie chce mi się z tobą gadać. Ciekawi mnie tylko jedno, gdyby użyto amunicji ostrej podczas tego całego marszu, też byś to samo mówił? Bo ja, gdyby mi pozwolono i byłbym pewien braku sankcji prawnych - co roku bym zatłukł te podobno 100 osób. Przypadkowo by padło z tysiąc niewinnych. Taką mam koncepcję, wchodzisz w to? Czy już ci się kuc do przodu zawinął i właśnie się krztusisz swoimi kudłami?
Z kucami mam tyle wspólnego co twoja stara z twoim starym. Czyli nic. Jak widać, nikt twojego zdania nie podziela.
Nie zaprzeczam możliwości istnienia państwa policyjnego ale na tym filmie widać tylko tyle, że 2 bandytów spotka kara.
ci co piszą "w Polsce policjant już by siedział" itp. gratulacje i życzę wam żebyście dostali kiedyś porządny wpierdol na ulicy czy na dołku za nic lub za jakąś głupote co zdarza się często a o czym muły nie wychodzące z domu nie wiedzą
A co na dołku za darmo siedzisz? W tym wieku powinno ci już przejść buntowanie się przeciwko prawu. Byłem trochę takim ulicznikiem teraz mam ich głęboko w chuju, pałą trzeba hołotę postawić do pionu.
A co na dołku za darmo siedzisz? W tym wieku powinno ci już przejść buntowanie się przeciwko prawu. Byłem trochę takim ulicznikiem teraz mam ich głęboko w chuju, pałą trzeba hołotę postawić do pionu.
a no właśnie uwierz że czasami się trafia że za darmo się dostaje pałą po plecach, sam nie jestem jakimś ulicznikiem ale byłem świadkiem takich przypadków
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów