18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 21 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
k................m 2014-11-21, 1:38
Szkoda. Staraj się. Byle szybko. Zrób to w imię patriotyzmu. Zacznij może od Eire, posiedzisz rok na zmywaku i już bez wizy wypierdzielaj za Atlantyk.
Zgłoś
GanDzas 2014-11-21, 2:13
a to nie oni hahahahhahaha
Zgłoś
Nexiv 2014-11-21, 2:13 5
Kalium, jeśli nie zauważyłeś, zaczeli oni spierdalać, więc nie było to strzelanie do niewinnych. Poza tym, staranowali wóz policyjny. W Ameryce to wystarczy do podciągnięcia całego zajścia pod atak na policjanta, czyli mieli pełne prawo strzelać ile wlezie. Nie "napierdalanie do dwóch leszczy, bo siedzą w samochodzie", a spierdolin co atakują policję. Teraz zrozumiał Twój orzeszek?
Zgłoś
Diggerx 2014-11-21, 2:23
ulifont napisał/a:

Ciężko o wizę, brak znajomości, no i język jeszcze słabo wyszlifowany.

No wizy to na pewno nie dostaniesz, bo po co im taki debil jak ty?
Zgłoś
k................m 2014-11-21, 2:43
@Maxiter - orzeszki to masz ty, w gaciach. Pewnie tak samo puste jak fistaszki z promocji w Biedronce. Gdzie ty widzisz taranowanie to już tylko Święty Wysocepierdolnięty wie. Jak to mówił Boguś Linda: nie chce mi się z tobą gadać. Ciekawi mnie tylko jedno, gdyby użyto amunicji ostrej podczas tego całego marszu, też byś to samo mówił? Bo ja, gdyby mi pozwolono i byłbym pewien braku sankcji prawnych - co roku bym zatłukł te podobno 100 osób. Przypadkowo by padło z tysiąc niewinnych. Taką mam koncepcję, wchodzisz w to? Czy już ci się kuc do przodu zawinął i właśnie się krztusisz swoimi kudłami?
Zgłoś
Numernabis 2014-11-21, 7:21
danzel-pump it up x.x
Zgłoś
Takafura 2014-11-21, 9:55 4
Ucieczka, taranowanie auta policyjnego, strzelanie po ostrzeżeniu, precyzyjne celowanie wyłacznie do sprawcy zagrożenia (kierowcy), 12 pocisków w 2-3 sekundy, niezłe skupienie i brak ofiar śmiertelnych.
Świetna akcja !!
Zgłoś
Hidalgo 2014-11-21, 11:00 1
Pięknie. Szkoda że w Polsce po takiej akcji policjanci poszliby siedzieć.
Zgłoś
Nexiv 2014-11-21, 12:25 2
kalium napisał/a:

@Maxiter - orzeszki to masz ty, w gaciach. Pewnie tak samo puste jak fistaszki z promocji w Biedronce. Gdzie ty widzisz taranowanie to już tylko Święty Wysocepierdolnięty wie. Jak to mówił Boguś Linda: nie chce mi się z tobą gadać. Ciekawi mnie tylko jedno, gdyby użyto amunicji ostrej podczas tego całego marszu, też byś to samo mówił? Bo ja, gdyby mi pozwolono i byłbym pewien braku sankcji prawnych - co roku bym zatłukł te podobno 100 osób. Przypadkowo by padło z tysiąc niewinnych. Taką mam koncepcję, wchodzisz w to? Czy już ci się kuc do przodu zawinął i właśnie się krztusisz swoimi kudłami?

Z kucami mam tyle wspólnego co twoja stara z twoim starym. Czyli nic. Jak widać, nikt twojego zdania nie podziela.
Zgłoś
miksuss 2014-11-21, 16:07 2
@kalium ty oglądałeś ten film w ogóle czy przeczytałeś tylko, że ktoś do kogoś strzelał? Akcja policji przeprowadzona idealnie.
Nie zaprzeczam możliwości istnienia państwa policyjnego ale na tym filmie widać tylko tyle, że 2 bandytów spotka kara.
Zgłoś
skorcz 2014-11-21, 21:05
Ciekaw jestem ile kul dostał bo wydaje mi się że ani jednej. Kiedyś oglądałem w tv że strzelając w przednią szybę auta kula mocno zmienia tor lotu.
Zgłoś
solidsnake 2014-11-21, 22:53
ci co piszą "w Polsce policjant już by siedział" itp. gratulacje i życzę wam żebyście dostali kiedyś porządny wpierdol na ulicy czy na dołku za nic lub za jakąś głupote co zdarza się często a o czym muły nie wychodzące z domu nie wiedzą
Zgłoś
ulifont 2014-11-24, 19:12
solidsnake napisał/a:

ci co piszą "w Polsce policjant już by siedział" itp. gratulacje i życzę wam żebyście dostali kiedyś porządny wpierdol na ulicy czy na dołku za nic lub za jakąś głupote co zdarza się często a o czym muły nie wychodzące z domu nie wiedzą

A co na dołku za darmo siedzisz? W tym wieku powinno ci już przejść buntowanie się przeciwko prawu. Byłem trochę takim ulicznikiem teraz mam ich głęboko w chuju, pałą trzeba hołotę postawić do pionu.
Zgłoś
solidsnake 2014-11-27, 21:31
ulifont napisał/a:

A co na dołku za darmo siedzisz? W tym wieku powinno ci już przejść buntowanie się przeciwko prawu. Byłem trochę takim ulicznikiem teraz mam ich głęboko w chuju, pałą trzeba hołotę postawić do pionu.

a no właśnie uwierz że czasami się trafia że za darmo się dostaje pałą po plecach, sam nie jestem jakimś ulicznikiem ale byłem świadkiem takich przypadków
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem