Polska myśl budowlana.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Więcej roboty, więcej kasy, a odpowiednie osoby na przetargu na pewno coś dla siebie wyciągnęły.
Pozdrowienia dla wszystkich złodziejski urzędasków.
Pozdrowienia dla wszystkich złodziejski urzędasków.
od co najmniej roku jest ten podjazd i dopiero dziecko tam z aparatem dotarło? autor musiał długiego bana na wyjście z domu dostać D:
A tak serio to co jest niby nie tak z tym podjazdem bo nie kumam? Na moje oko jest taki jak powinien.
Nachylenie pochylni dla niepełnosprawnych powinno być nie większe niż 8%, 1,5m szerokości.
W przypadku gdy długość pochylni przekraczałaby 9m należy podzielić ją na części.
W przypadku gdy długość pochylni przekraczałaby 9m należy podzielić ją na części.
Ja pierrrrrdole ! Na miejscu inwalidy wstałbym z wózka i wszedł schodami.....
Poszukał bym strumienia i poszedł bym po wodzie, zaraz po wskrzeszeniu i zamienił potoczek w wino. Amen.
Nie no lepiej przecież pionowo do góry jebnąć podjazd. Będzie krócej, albo zostawić same schody. Niech się czołgają. Górka nie jest wymysłem człowieka, a projektant dostał zlecenia na zrobienie podjazdu więc zrobił go tak żeby było dobrze. Nie wiem co ta gównoburza
Solfernus napisał/a:
Nie no lepiej przecież pionowo do góry jebnąć podjazd. Będzie krócej, albo zostawić same schody. Niech się czołgają. Górka nie jest wymysłem człowieka, a projektant dostał zlecenia na zrobienie podjazdu więc zrobił go tak żeby było dobrze. Nie wiem co ta gównoburza
bo inwalita to nie tylko ten na wózku ktoś kto zapierdala o kulach albo dziadka z laską wyobraź sobie.
CuBaS|WwA| napisał/a:
To tez chodzi o unijne dotacje. jeden przepis mówi o długości podjazdu równym 60 metrów jak się nie mylę
a nie przypadkiem prawo budowlane mówiące o maksymalnym kącie nachylenia podjazdu?
Purecowstyle,
ZAMKNIJ MORDE!!! Zapomniałeś? to unia zła a w ogóle to wina Tuska. Nie wytykaj błędów internetowym napinaczom bo Cię zwyzywają od lewaków .
ZAMKNIJ MORDE!!! Zapomniałeś? to unia zła a w ogóle to wina Tuska. Nie wytykaj błędów internetowym napinaczom bo Cię zwyzywają od lewaków .
Siedlcach nie "Siedlicach"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów