Nie pracujcie przy silnym wietrze!
Nie pracujcie przy silnym wietrze!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale ta dmuchawa ma moc! Co to za model?
Japonsko ruska firma wódzitsu najebiotsa
Przecież na sadolu też jest zakładka "soft"
Czego nie można się pośmiać z pijaka na wstecznym w między czasie oglądania wietrzenia głów w krajach latynoamerykańskich, afrykańskich pieczeni miejskich ewentualnie bardziej eko hinduskich, bo tam grillują elektrycznie a nie w oponach
Bo to k..a sadol! W między czasie włącz sobie inny portal-nie napisze jaki bo usunął komentarz.
Bo to k..a sadol! W między czasie włącz sobie inny portal-nie napisze jaki bo usunął komentarz.
Nawet w gazecie masz wstawki motoryzacyjne albo sportowe, przepisy na ciasta w krzyżówkach itd itp.
Wiesz, w życiu chodzi o to by mieć szeroki wachlarz możliwości i zaciekawić jak największe grono odbiorców.
Sam korzystam z różnych portali np na W albo na K i tak jak na jednym jest nasrane polityką tak na drugim reklamami i powoli z tamtąd odchodzę bo mnie to nudzi.
Tu jest zabawniej i tragiczniej za razem xDD
Ale co kto lubi.
Jeszcze powinni tu zamieścić strefę aukcyjną, z rzeczami typu jakiś stryczek po "sąsiedzie" albo zakonserwowany palec z torów xDDDD
Tak tak, jestem jebnięty, trzymałbym to w piwnicy xD
Ale ta dmuchawa ma moc! Co to za model?
Husqvarna, chujowy model. Stihl dużo lepszy.
Z ciekawości mogę przekazać że ten pan pracuje na dwa etaty. Drugi jako grabarz 😂
I pewnie wódkę w grobie trzyma tak jak Nikoś
[ Dodano 2024-08-21, 08:12 ]
Nawet w gazecie masz wstawki motoryzacyjne albo sportowe, przepisy na ciasta w krzyżówkach itd itp.
Wiesz, w życiu chodzi o to by mieć szeroki wachlarz możliwości i zaciekawić jak największe grono odbiorców.
Sam korzystam z różnych portali np na W albo na K i tak jak na jednym jest nasrane polityką tak na drugim reklamami i powoli z tamtąd odchodzę bo mnie to nudzi.
Tu jest zabawniej i tragiczniej za razem xDD
Ale co kto lubi.
Jeszcze powinni tu zamieścić strefę aukcyjną, z rzeczami typu jakiś stryczek po "sąsiedzie" albo zakonserwowany palec z torów xDDDD
Tak tak, jestem jebnięty, trzymałbym to w piwnicy xD
Gowno prawda..robisz jedną rzecz, a zajebiscie. Jak znasz się na wszystkim to nie wiesz o niczym tak naprawde. Sam chcesz sklep, ale w jednej tematyce. Wiesz jaki byłby problem? Jakby do tego sklepu pchali lalki barbi tylko z logiem sadola. Tak samo tutaj wkurzają mnie sriktoki i inne filmów z istniejących portali. To ma być sadol i tyle! Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że za krótko tu przebywasz. Bez odbioru.
P.S. To kupujesz kiepskie krzyżówki-moje są tylko z krzyżówkami/łamigłówkami.
I pewnie wódkę w grobie trzyma tak jak Nikoś
Gowno prawda..robisz jedną rzecz, a zajebiscie. Jak znasz się na wszystkim to nie wiesz o niczym tak naprawde. Sam chcesz sklep, ale w jednej tematyce. Wiesz jaki byłby problem? Jakby do tego sklepu pchali lalki barbi tylko z logiem sadola. Tak samo tutaj wkurzają mnie sriktoki i inne filmów z istniejących portali. To ma być sadol i tyle! Jak tego nie rozumiesz to znaczy, że za krótko tu przebywasz. Bez odbioru.
P.S. To kupujesz kiepskie krzyżówki-moje są tylko z krzyżówkami/łamigłówkami.
To nie chodzi o to że ja czegoś nie rozumiem, albo że Ty czegoś nie rozumiesz.
Po prostu Tobie to przeszkadza a mi nie.
Jak Ci przeszkadza, to usuń konto, mi nie przeszkadza bo jak nie mam nastroju na softa to nie muszę tego oglądać. Jest przycisk "Hard", tam nie ma tiktoków xD
A przebywam wystarczająco długo żeby przekonać się że tu ludzie na siłe próbują wcisnąć własne zdanie drugiemu.
A ze zdaniem jest jak kutasem i religią, nie wciska się go na siłe xD
Jak tego nie rozumiesz, to znaczy że jesteś typowym szarakiem.
Po drugie to nie jest sklep, tylko portal internetowy. Ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu, gdybym mógł tu jeszcze dodawać znajomych i założyć sobie email to pewnie bym z tego korzystał bo lubię sobie upraszczać rzeczy i zamiast zakładania 20 kont na różnych portalach wolę mieć wszystko w jednym.
Nie jest to zmieszane, w ogóle mi to nie przeszkadza.
Chodzisz czasem do biedronki? Albo lidla albo do jakiego kolwiek sklepu gdzie sprzedają chemię, pieczywo, gazety, kondomy, mięso, mrożonki, alkohol, ubrania, narzędzia i chuj wie co jeszcze pod jednym dachem? Takie czasy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów