Angielski na poziomie bakłażana ale jakby co to laska pyta kolesia że skoro w Australii jest różnica czasu to dlaczego nie ostrzegli że zmarła królowa Angli skoro są z przyszłości i o tym wiedzieli wcześniej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Laska ma rację, o katastrofie Tupolewa Kreml poinformował dzień wcześniej...
noż kurwa nawet nie jestem bakłażanem
Takie kurwiszcze jest głupie jak but, ale dzięki temu, że jest młoda i atrakcyjna to znajdzie sobie bogatszego faceta. Będzie miała kasę na makijaże i rozpocznie prężną karierę jako infuencerka pouczająca wszystkich wkoło. Zostanie samozwańczym autorytetem moralnym, specjalistką zapewne od praw kobiet itd. A najbliższe lata przeżyje w poczuciu wyższości nad innymi.
A nieee. To już się stało. Tym razem to ja nie ogarnąłem stref czasowych
A nieee. To już się stało. Tym razem to ja nie ogarnąłem stref czasowych
Hahaaaa to jest złoto.puszczam w pracy bo mieszkam w uk. To jest złoto
smc napisał/a:
Laska ma rację, o katastrofie Tupolewa Kreml poinformował dzień wcześniej...
Nie Kreml tylko prezydent Komoruski
typiara przeciez sobie robi jaja i udaje tempaka. lykacie lepiej niz ona.
VeIture napisał/a:
W 55 szkołach w Chicago żaden uczeń nie potrafi liczyć. Ani dodawać, ani odejmować. Nic nie potrafi z matmy.
To temu te wizy tak znieśli myśla że ktoś będzie za nich liczył
awbjusli fejk
mynameisgod napisał/a:
tępymi łatewiej rządzić, głupek - to skarb dla jakiegoś państwa
Nie myl państwa z urzędasami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów