I nie obchodzi mnie jak to zrobisz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
46 lat ma
ellsworth napisał/a:
Kto normalny chodzi po domu w butach na obcasie?!?
przypadkowo z tragarzami przechodzila to wziela i jak raz kotem wypucowała podloge, robotna kobita, ma prawie 50 lat i tak wyglada po prostu hormonalna terapia zastepcza plus zdrowy tryb zycia.
Myślałem o wycieraniu kotem podłogi, to jest znak
Ciekawe, czy ona zdaje sobie sprawe, ze jest zabawka w domu swojego faceta? Taka maskotka niczym ten kot, ku uc8esze swego pana.
ZaSwojePiję napisał/a:
Ciekawe, czy ona zdaje sobie sprawe, ze jest zabawka w domu swojego faceta? Taka maskotka niczym ten kot, ku uc8esze swego pana.
Ciekawe, czy zdajesz sobie sprawę, ile ona zarobiła jako aktorka podczas swojej kariery? Poza tym, na zachodzie posiadanie domu, to nie jest osiągniecie jak w Polsce.
Fajna do dymania. Laska też spoko
Pochwalę się, że miałem okazje poznać Kate Beckinsale. Była kiedyś "twarzą" Diet Coke, a mój Tata pracował w The Coca-Cola Company. Na imprezie rodzinnej mogliśmy z nią porozmawiać bo była to wtedy wschodząca gwiazda, bo zagrała co dopiero chyba w Van Helsingu i Underworld
z0neee napisał/a:
46 lat ma
Beka.
Weź teraz porównaj Katie oraz inne amerykańskie w wieku 40-50lat do tych polskich aktorek
TB303 napisał/a:
Fajna dupeczka... W sumie jedyna warta uwagi rzecz w tym materiale.
Masz tylko częściowo rację - kot też fajny.
panar3 napisał/a:
Masz tylko częściowo rację - kot też fajny.
Wiesz? Ja tam wolę pozostać przy ruchaniu kobiet.
Kociak i szmata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów