18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Samudaripen 2015-02-09, 10:39
Dobry pomysł wyłożę sobie tak kuchnie moimi Wiedeńskimi Philharmonikami(31,1 g złota ^^), eee cztery wystarczą?
Zgłoś
ascarissuis 2015-02-09, 10:44
weź wpuść tam żyda/cygana....
Zgłoś
shadyville 2015-02-09, 10:48 1
Tak kurwa w Ameryce... A od kiedy w Ameryce walutą są pensy ?
Zgłoś
bollocks 2015-02-09, 11:21 1
goniec94 napisał/a:

Ruskie mają dywany na ścianach a Hamerykanie centy na podłogach

Kolego to są pensy i zapewne koleś jest brytyjczykiem.
Zgłoś
blizzarder 2015-02-09, 11:27
Nienajgorzej to wyglada. Monety mozna wyparzyc albo zrobic im kapiel w spirytusie. Po doklejeniu do podlogi mozna zalac jakis bezbarwnym srodkiem albo polozyc cos w rodzaju przezroczystego linoleum. Jesli maja ogrzewanie podlogowe, to nie bedzie zimno w stopy. Ja w domu mam ogrzewanie podlogowe wszedzie tam gdzie mam kafelki i jest w stopy cieplo. Drewniany parkiet wydaje sie przy nich zimny.
Zgłoś
oxygenium92 2015-02-09, 11:28 4
BrunerOvned napisał/a:

Nie chcę wiedzieć, ile syfu jest w przestrzeniach między bilonem...
Doskonała wylęgarnia smoków i bakterii, fugowanie nie za bardzo pomoże.

Poczytaj sobie o właściwościach bakteriobójczych miedzi i jej stopów.
Zgłoś
Novik 2015-02-09, 15:11
nie głupie a zawsze lepiej wyglada kuchnia
Zgłoś
RudyRydz69 2015-02-09, 16:02
czarenio napisał/a:

I weź tak kurwa upuść niechcący jakieś drobne na podłogę...

chuj z drobnymi, wyobraź sobie ten syf między monetami... MASAKRA
Zgłoś
Hrabia Drapula 2015-02-09, 16:37
kurwa,jak ktoś ma syf w domu to bez znaczenia z czego ma podłogę ,szczota ryżowa woda z płynem 20 min roboty ,odkurzasz chyba co dziennie ,można zalać lakierem ,tylko trzeba uważać jakim że by monety czarne się nie zrobiły albo fugi zrobić
jak by ktoś chciał z monet 1gr zrobić to na 1m2 potrzeba koło 43,50 zł ,plus klej,lakier lub fuga jak by chciał i czas
Zgłoś
L................5 2015-02-09, 18:36
u nas do pierdla by poszedła za to
Zgłoś
Nimr0d 2015-02-09, 20:00 1
jbone napisał/a:

oj rodak nie zesraj się z tym szacunkiem do wartości polskich.bo ich po prostu nie ma,polska jest rozjebana i rozkradziona.trzeba jeszcze nasrać na flagę i będzie koniec.

oj cebulak nie zesraj się z tym hejtem do Polskich wartości, skoro nie masz szacunku do tego co jest teraz to miej chociaż do tych którzy umierali za tego orzełka. PS. pewnie marzysz o wyjeździe na mycie garów do Anglii gdy dorośniesz
Zgłoś
jbone 2015-02-09, 22:07 1
Nimr0d napisał/a:

oj cebulak nie zesraj się z tym hejtem do Polskich wartości, skoro nie masz szacunku do tego co jest teraz to miej chociaż do tych którzy umierali za tego orzełka. PS. pewnie marzysz o wyjeździe na mycie garów do Anglii gdy dorośniesz

nie marzę.pisze posta z Australii.zarabiam na kontrakcie 10 letnim latam do polski 3 razy w roku,wydobycie odkrywkowe,110 tys dol.australijskich/rok nie narzekam: mankament trzeba trzymać w lodówce różne surowice na ukąszenia węży i pająków.
Zgłoś
Sliski 2015-02-09, 23:51
Tańsze niż dobry parkiet w zasadzie. Ale kurwa jakie oryginalne
Zgłoś
Bishamoth 2015-02-10, 0:21
To są pensy a nie centy także to Wielka Brytania a nie hameryka osły...
Zgłoś
kuber89 2015-02-10, 5:37
ciekawe ile go to kosztowało
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem