📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maki1981 napisał/a:
No kurwa geniusz zła dosłownie...
Ja mam lepszy opatentowany motyw: jak zbieram grzyby w lesie to wyciskam sok ze zgniecionych muchomorów jadowitych i strzykawką z igłą wciskam go w rosnące prawdziwki, tylko od spodu, żeby wyglądało na dziurę po robaku - to dopiero ubaw
Ty kurwa zdegenerowany degeneracie...
jbone napisał/a:
No kolego nie zabłysnąłeś bo pistolet do diesla ma większą średnicę oraz obwódkę na lejku i nie wsadzisz go do wlewu paliwa benzyniaka.
Ale w druga stronę tak - diesla zatankujesz Pb.
Sonal napisał/a:
Ale w druga stronę tak - diesla zatankujesz Pb.
ale dieslowi nie zrobisz takiej krzywdy-trzeba tylko wiedzieć jak-wlewasz do baku mixol zeby bylo odpowiednie smarowanie.odpalasz-będzie dymił.pozniej dolewasz do pełna ropy i pojedzie,
jbone napisał/a:
No kolego nie zabłysnąłeś bo pistolet do diesla ma większą średnicę oraz obwódkę na lejku i nie wsadzisz go do wlewu paliwa benzyniaka.
Czyli próbowałeś, co?
A on się z chujem na łby pozamieniał.
Geniusz kurwa!! Czemu ja na to jeszcze nie wpadłem
po pierwsze dobry numer
po drugie nie każde farby mają podany kolor na tubach, czasami jest to tylko nr, a jak kupuje tą samą od5 lat to odruchowo bierze
po trzecie nie widziałem w sklepie będąc że by sprawdzały
po drugie nie każde farby mają podany kolor na tubach, czasami jest to tylko nr, a jak kupuje tą samą od5 lat to odruchowo bierze
po trzecie nie widziałem w sklepie będąc że by sprawdzały
kotorminator napisał/a:
Lepszym numerem jest podmiana pistoletów w dystrybutorach z paliwem.
Jak chcesz podmienić ? benzyna ma zielony pistolet a ropa czarny Chyba nie mówisz o podmianie 95tki na 98?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów