Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Benzyna pochodzi od ropy, mądry człowiek ją podgrzewał i stworzył benzynę mniej trującą i jeszcze uzyskał gaz jako uboczny produkt LPG , na ropie jadą ciągniki i statki cała reszta genialnych wynalazków która popchnęła świat do przodu przeszła na Benzynke ;P a tylko zjeby trzymają się ropniaków
Ten jak coś pierdolnie to ręce opadają. Statki palą mazut, jak podgrzejesz mazut to odparowuje olej napędowy (ON) , tak piraci somalijscy pozyskują olej do samochodów. Samoloty pasażerskie latają na kerazynie (nafta, dość podobna do ON z uszlachetniaczami przeciwmrozowymi) Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział Teraz na top eco są hybrydy benz-el. , ale to technologia przejściowa, ze wzgledu na wysokie koszta ogniw i kurczace sie zasoby litu, technologie przyszłości zaprezentował w seryjnych autach Hyundai - hybryda el.-wodorowa, bez posredników w postaci ogniw, ale jeszcze upłynie dużo wody zanim ludzie opracują tanie i bezpieczne sposoby pozyskiwania wodoru.
Co do filmu, padła turbina i wpierdala olej silnikowy.
Ten jak coś pierdolnie to ręce opadają. Statki palą mazut, jak podgrzejesz mazut to odparowuje olej napędowy (ON) , tak piraci somalijscy pozyskują olej do samochodów. Samoloty pasażerskie latają na kerazynie (nafta, dość podobna do ON z uszlachetniaczami przeciwmrozowymi) Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział Teraz na top eco są hybrydy benz-el. , ale to technologia przejściowa, ze wzgledu na wysokie koszta ogniw i kurczace sie zasoby litu, technologie przyszłości zaprezentował w seryjnych autach Hyundai - hybryda el.-wodorowa, bez posredników w postaci ogniw, ale jeszcze upłynie dużo wody zanim ludzie opracują tanie i bezpieczne sposoby pozyskiwania wodoru.
Dokładnie Nie chciało mi się tłumaczyć tym imbecylą
Ewidentnie olej dostał się do wydechu. Prawdopodobnie pęknięty pierścionek lub głowica uszkodzona.
Lub poprostu uszczelniacze na turbinie puszczają olej
z instrybutora...
Halman masz jakieś układy z obsrajtkiem ?
Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział ....
Jak to można na człowieku się pomylić...
Dokładnie Nie chciało mi się tłumaczyć tym imbecylą
IMBECYLĄ????????
Fajnie, że się przedstawiłeś.
Jak to można na człowieku się pomylić...
IMBECYLĄ????????
Fajnie, że się przedstawiłeś.
Idiotów trzeba opisywać z błędem bo nie są warci
To z czego jest benzyna ?
chuj nawet nie czytam , ropa naftowa to produkt kopalniany, w procesie rafinacji surowa ropa jest przetwazana na inne paliwa, mazut, nafta, olej napedowy (diesel) benzyna itp, nie chce mi sie wypisywac wszystkiego, poczytajcie troche
Idiotów trzeba opisywać z błędem bo nie są warci
warci czego? Dokończ proszę swoją wypowiedź inteligenCJE
Zapaliła się sadza we filtrze cząstek stałych
Przecież to jakaś stara, budowlana chujoza jeszcze Euro 3, jaki dpf...
(...) Poza tym benzynka i LPG to tylko biedakopolsce popularne i u niemca skąpca. Mnie to rozpierdalalają biedaki z polszy co kupi sobie 3 litrowy samochód i go zara zagazuje, bo trza się somsiadowi pokozoć ,ale wlew pedogazu schowa, żeby nie widział (...)
W jakiej ty chłopie ciemnej piździe mieszkasz, że komuś imponuje 10-letni paździerz na lpg? Bo nowsze to już raczej na bezpośrednim wtrysku latają. Jakikolwiek benzyniak na pośrednim wtrysku, który nie jest samochodem sportowym/kolekcjonerskim wręcz powinien mieć lpg, bo lanie do niego zwykłej pb to jest jakaś abstrakcyjna rozrzutność. To tylko w biedakopolsce jeden przygłup z drugim kupi jakieś gówno 1.4 pokroju renault clio i pierdoli, że "gaz to do zapalniczek hue hue" do ludzi, którzy mają zagazowane V8
Poczytaj zanim coś pierdolniesz gaz u polaka i u niemca popularny
Jesteś jak łysy warkoczami o kant kuli poczytaj głąbie gazeo.pl/informacje/wiadomosci/Liczba-samochodow-LPG-na-swiecie,wiadom...
A po drugie jakby turbina wpierdalała olej to musiał bys zatrzymać tego rozbieganego diesla,a nie spokojnie sobie nim ruszyć.
Wstawaj z nocnika ,niech mama cie podetrze i idz juz spać i nie pierdol więcej bzdur
warci czego? Dokończ proszę swoją wypowiedź inteligenCJE
Haaa no właśnie JCP pozdro nie dla mamy tylko dla kumpli z osiedla
Tanie i bezpieczne metody pozyskiwania wodoru są znane i używane od dawna (gaz naturalny, ropa naftowa, węgiel, elektroliza), przy cenie ok. 2 - 3$ za kg wodoru.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów