Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
100 kg na barkach, nieźle. 90% sadoli by się połamało.
95 kg. Damska sztanga.
Ja mam nadzieję, że w niedalekiej przyszlości będziemy mieli oddzielne siłownie dla kobiet i ludzi. Kurwa przychodzi to to pół nagie, pluje morde jak ktoś na 0,5s zerknie, zajmuje maszyny chuja ćwicząc, gapiąc sie w telefon albo strojąc pozy przed lustrem. I jest zbyt kurwa glupie, żeby nawet o spięciu włosów pomyśleć. Eh dziurawce.
Dlatego już dawno przestałem chodzić na publiczne i wyposażyłem się we własną siłownię w piwnicy. Obecnie za 5-6k pln możesz mieć bardzo dobrej jakości wszystko, co potrzeba do kulturystyki, czyli ławka regulowana do wyciskania, stojaki na sztangę i do martwego, drążek do podciągania z różnymi chwytami, sztanga, hantle, gryf i obciążenie 150kg... Polecam. Ćwiczę kiedy chcę, nie tracę czasu i kasy na dojazdy i nie muszę patrzeć na te puste, szczupłe szlaufy, które i tak mnie nie kręcą...
[ Dodano 2025-01-07, 17:29 ]
o czym ty pierdolisz
O pralce...
[ Dodano 2025-01-07, 17:35 ]
To niebezpieczne. Kiedyś gdzieś czytałem, że gościowi od takiego wysiłku flaki dupą wyjechały. Nie wiem czy to prawda czy fejk
Co najwyżej przepuklina ci wyskoczy, jak robisz bez pasa, a jeżeli gościowi faktycznie kicha wylazła odbytem podczas przysiadów, to znaczy, że facet musiał już wcześniej rozciągać se srake dildosem, jak te pedały na hardzie...
Łba nie urwało, kicha stolcowa nie wypadła, więc tragedii nie ma...
Dlatego już dawno przestałem chodzić na publiczne i wyposażyłem się we własną siłownię w piwnicy. Obecnie za 5-6k pln możesz mieć bardzo dobrej jakości wszystko, co potrzeba do kulturystyki, czyli ławka regulowana do wyciskania, stojaki na sztangę i do martwego, drążek do podciągania z różnymi chwytami, sztanga, hantle, gryf i obciążenie 150kg... Polecam. Ćwiczę kiedy chcę, nie tracę czasu i kasy na dojazdy i nie muszę patrzeć na te puste, szczupłe szlaufy, które i tak mnie nie kręcą...
O pralce...
Co najwyżej przepuklina ci wyskoczy, jak robisz bez pasa, a jeżeli gościowi faktycznie kicha wylazła odbytem podczas przysiadów, to znaczy, że facet musiał już wcześniej rozciągać se srake dildosem, jak te pedały na hardzie...
Kurde gościu , jak ty bierzesz dwie lochy na gryf i zmieniasz tylko na większą lub mniejszą, po huj ci ciężary
Przyszedł pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy...
Ja jeszcze nigdy nie widziałem na siłowni takiej sytuacji by babka aż kłaki zgubiła, a trochę czasu tam spędziłem 😉
Dopiero po Twoim komentarzu puściłem jeszcze raz i to zauważyłem, wcześniej się tylko na dupę patrzałem.
o czym ty pierdolisz
Nie tym tonem do Pana parchu, mądremu wystarczy a tobie dalej kury szczać prowadzać
też nie jest łatwo czasem, bo w mojej siedział wcześnie Wykopek i musiałem mu wcześniej wpierdolić, aby się wyniósł
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów