📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ratford napisał/a:
Ja bym na miejscu tego ochroniarza pierdolnął jednego cepa tej lasce co rzuca butelkami, tak na otrzeźwienie
Tadek, to nie ta sprawa.
Zacięty chuj, nie spalił się na kablach to jeszcze kark próbował złamać na koniec.
0dbytBiskupa napisał/a:
Średnie na bank, widać po izolatorach. Nie wiadomo, co stało się wcześniej, wisiał na siatce zabezpieczającej pod linią, która powinna być uziemiona. Ale może dotknął przewodu i ciągle był półprzytomny w szoku, dlatego rzucał się jak pojebany. Ma oparzenia na twarzy i ramieniu.
On chyba gryzł te przewody po stronie za trafakiem wiec to juz niskie. Na średnim by się skurwiel kopcił trochę mocniej. Średnie dochodzi z lewej strony tego słupa
czy tylko mnie rozjebało jak na początku robił ŁAKA MAKA FĄ?
Bul_od_bytu napisał/a:
On chyba gryzł te przewody po stronie za trafakiem wiec to juz niskie. Na średnim by się sk***iel kopcił trochę mocniej. Średnie dochodzi z lewej strony tego słupa
Średnie nie niskie od kiedy na niskim idą 3 przewody po za tym widać stacje i po izolatorach.. Jest to linia średniego napięcia przelotowa średnie schodzi do trafo
kurwa, jak indyki
Film na tik toka pod tytulem Krotkie spiecie
Ciekawe ile na tym zarobił. Może warto zrezygnować z roboty jako operator pionowej hydrauliki wozu utylizacji odpadów na rzecz takiej fuchy
W sumie to fajny mu wyszedł ten film.
feku2710 napisał/a:
Średnie nie niskie od kiedy na niskim idą 3 przewody po za tym widać stacje i po izolatorach.. Jest to linia średniego napięcia przelotowa średnie schodzi do trafo
To jakim cudem mam w chacie instalację 3 fazową na 240V?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów