Kretyn bo dał się złapać . Zamiast spokojnie na jakiejś fajnej lokacji wykończyć, to za blokiem musiał ...
Kretyn bo dał się złapać . Zamiast spokojnie na jakiejś fajnej lokacji wykończyć, to za blokiem musiał ...
Kota najlepiej się zrzuca z dachu na żyłce, żyłka powinna być jakieś 3m krótsza niż wysokość dachu a wysokość dachu dość duża, żeby się jebany futrzak dobrze rozpędził. Żyłkę zaleca się wiązać na szyi, ale można i za ogon, tylko w drugim przypadku trzeba nieco naciąć po obu stronach ogona dla efektu. Fajnie wyrywa kręgosłup. No i jak te resztki wiszą tak 3m nad ziemią to mija trochę czasu zanim komuś uda się je zdjąć i można porobić zdjęcia smutnym dzieciom z osiedla
Współczuję Ci, naprawdę. To przykre, że wujek z ojcem wchodzili Ci do wanny, gdy byłeś dzieckiem. Ale dam Tobie dobrą radę - napisz do mnie na priv. Dam Ci numer do dobrego psychiatry, który na pewno spróbuje Ci pomóc.
Współczuję Ci, naprawdę. To przykre, że wujek z ojcem wchodzili Ci do wanny, gdy byłeś dzieckiem. Ale dam Tobie dobrą radę - napisz do mnie na priv. Dam Ci numer do dobrego psychiatry, który na pewno spróbuje Ci pomóc.
Cóż kapitanie spaulding, nikt mi do wanny nie właził, bo jeszcze nigdy z niej nie korzystałem.
Mam dobrego psychiatrę, przepisuje mocny proch w dobrej cenie, także nie skorzystam. Chyba, że ten twój ma coś lepszego niż zalasta i haloperidol
A zrzucanie kota z dachu jest naturalnym, ewolucyjnym krokiem zaraz po nadmuchiwaniu żab sprężarką i dziubaniu kretów szpadlem. Zawsze lubiłem się pobawić jedzeniem.
Do szynszyla waliłem z ASG a potem po oskórowaniu wylądował w mikrofali. Smaczne, słodkawe i kruche mięsko. Polecam.
Żółwia wydłubałem łyżką i zrobiłem popiołkę ze skorupki jak już był stary. Popiołkę mam zresztą do dzisiaj, tylko pękła od gorąca jak mi się raz kiepy zatliły. Chyba będę musiał znowu żółwia kupić w najbliższym czasie.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Dobra, to ja przyjdę w nocy do twojej lepianki, zajebę twoją starą łyżką do opon, następnie wytnę wnętrzności oddając do środka kał i mocz, po czym upierdolę twojemu staremu łeb i zagram nim w piłkę. Do tego jeszcze mięsem z ich ciał zrobię kurczaka z ziemniaczkami i poczęstuję wygłodniałych rumunów. Wszystko oczywiście udokumentuję i wrzucę na harda.
To jest w końcu sadistic i zrobiłbym coś sadystycznego
Gówno zrobisz. Pozdrawiam
PS. Rumunów się nie dokarmia.
EDIT dla ludzi którzy kazali mi przeczytać definicje słowa sadyzm:
"pot. znajdowanie przyjemności w robieniu komuś przykrości lub zadawaniu bólu ludziom albo zwierzętom: Prasa opisywała przypadki sadyzmu wśród dzieci, mordujących w okrutny sposób bezdomne psy i koty.
w psychologii zboczenie seksualne polegające na doznawaniu przyjemności i rozkoszy podczas zadawania partnerowi bólu lub upokarzania go: Sadyzm seksualny, polegający na osiąganiu satysfakcji seksualnej przez fizyczne i psychiczne znęcanie się nad tą drugą osobą, jest o wiele rzadziej spotykany niż cechy sadystyczne w szerszym pojęciu, McCary uważa, że występuje on u około 5% mężczyzn i 2% kobiet. (Lew-Starowicz)"
Całe szczęście, że ty nie jesteś psychologiem, bo te wnioski są tak z dupy, że trzeba być idiotą aby to uznać za śmieszne. Zamiast napisać coś w stylu, że starzy mu przerobili żółwia na zupę i się mści, to ty takie gówniane wnioski, że jak kogoś wujek w dupę ruchał to od razu musi mordować koty. Bez przesady !
a i jeśli popieracie takie kurestwo i zobacze takie komętarze, to wypisuje się z tej strony, jestem, od roku, ale nie będe propagował takiego kurestwa.
Nie świruj maleńka, zostań z nami. Bez Ciebie to już nie będzie ten sam portal.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Kota najlepiej się zrzuca z dachu na żyłce, żyłka powinna być jakieś 3m krótsza niż wysokość dachu a wysokość dachu dość duża, żeby się jebany futrzak dobrze rozpędził. Żyłkę zaleca się wiązać na szyi, ale można i za ogon, tylko w drugim przypadku trzeba nieco naciąć po obu stronach ogona dla efektu. Fajnie wyrywa kręgosłup. No i jak te resztki wiszą tak 3m nad ziemią to mija trochę czasu zanim komuś uda się je zdjąć i można porobić zdjęcia smutnym dzieciom z osiedla
Założyłem konto z powodu Twojego komentarza. Poczytaj sobie Dz.U. 1997 Nr 111 poz. 724. Niedługo się dowiesz, że można odpowiedzieć za pisanie takich "tekstów"
Widze ze amator ostrych wrazen...
Mam podobna zabawe dla ciebie.
Potrzebne 40m cienkiej stalowej zylki. dwa pustaki, nie takie jak Ty tylko odmiana cegly, pasek do spodni... za duzy
No i teraz szukamy odpowiednio wysokiego dachu. Tniemy linke na dwie rozne czesci. do jednego konca przymocowujemy pustaka - dalej mowa o cegle
Na drugim koncu tworzymy zgrabne petelki. Jedna zakladasz na kutasa pustaka - tak tu juz mowa o tobie, druga na szyje.
Cegielki stawiasz na krawedzi dachu, a sam paskiem przypinasz sie do czegos mocnego...
Teraz jak jestes hardem to pierwsza zepchniesz cegle odpowiedzialna za czlona i dopiero po jakims czasie ta odpowiedzialna za szyje.
PS
Przy odrobinie szczescia spadajaca cegla zarabiesz jakiegos innego zjeba albo ktoregos z twoich rodzicow... w sumie to im zawdzieczamy tak zajebista osobe jak Ty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów