Podrasowany traktorek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Wyobrazcie sobie... w kazdym traktorze takie 'cos'... i korkow nie ma
kurwa wyjebany, chciałbym takiego mieć, jaki to silnik tam wsadził ktoś wie ? masakra!!!
w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
No fajnie to wygląda , ale w pole się już nie nadaje .
Podczepiłby do niego pełen wóz i jaki mamy efekt , traktor zakopał się po lusterka ,a wozu nawet nie ruszył .
Na drogę też się nie nadaje , bo wygląda jak wygląda, a zresztą warunki jezdne nie dają mu takiej możliwości .
Czyli podsumowując spierdolić traktor tylko po to aby polatać bokiem przez 5 minut , hmm nie wiem czy taka przeróbka ma sens
Podczepiłby do niego pełen wóz i jaki mamy efekt , traktor zakopał się po lusterka ,a wozu nawet nie ruszył .
Na drogę też się nie nadaje , bo wygląda jak wygląda, a zresztą warunki jezdne nie dają mu takiej możliwości .
Czyli podsumowując spierdolić traktor tylko po to aby polatać bokiem przez 5 minut , hmm nie wiem czy taka przeróbka ma sens
dziadek jak by obornik wiózł to by podwórek pozasrywał
ciekawe jak by mu tak zapnac fure z gnojem he he
bravoteampolska napisał/a:
To bujaj się do passata swojego tatuśka chłopku małorolny
wie ktoś jaki to był wcześniej traktor? przed tuningiem bo teraz widze jest totalnie przebudowany ;p
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów