czy tylko mnie to wkurwia? Ludzie, nie ściągajcie perfidnie z innych portali tylko róbcie coś swojego jak nasz niepowtarzalny sadistic!
czy tylko mnie to wkurwia? Ludzie, nie ściągajcie perfidnie z innych portali tylko róbcie coś swojego jak nasz niepowtarzalny sadistic!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pisanie CV na polskim? BUHAHAHAHAHAAHA
ja mam tylko rozjebane lektury. zero pożytku
Ludzie, nie ściągajcie perfidnie z innych portali tylko róbcie coś swojego jak nasz niepowtarzalny sadistic!
Sprawdziłem na Qwejku, nie ma, kurwa a już chciałem się przyczepić ze ten obrazek też nie jest twój
wiem że jebanego CV sami nie potraficie napisać tylko szukacie wzoru na google. Gdybyście kurwa więcej uwagi przykładali na polskim to byście kurwa umieli CV napisać, ale po co? Przecież jest internet kurwa ! Wszystko jest w internetach!
Może w starym 4 letnim liceum było jak były stare matury, ale teraz na polskim to się tylko interpretuje wierszyki do klucza. Na polskim na pewno nie uczyli CV pisać. Na serio tłumaczy się tylko wierszyki do klucza, a na reszcie przedmiotów uczy tylko pod pytania maturalne. Smutne ale prawdziwe.
Może w starym 4 letnim liceum było jak były stare matury, ale teraz na polskim to się tylko interpretuje wierszyki do klucza.
Dlatego jestem za całkowitym zlikwidowaniem matur. Na uczelnie ludzie dostają się własnie z takimi umiejętnościami jak wyżej napisałeś "interpretacja wierszyka pod klucz" i "nauka pod pytania maturalne", faktycznie, przydatne to jak skurwysyn w życiu i na uczelni. Doskonale wiem jak wygląda matura, pan egzaminator stawia wam punkty za to że w zdaniu umieścicie odpowiedni wyraz, przez co kretyni którzy tak na prawdę nie umieją polskiego zdają maturę na 70%, wstyd. Prostackie nabijanie statystyk.
Prawda jest przykra, większość kierunków właśnie przez ten system stała się martwa, wybaczcie, ale zrobić z tak fajnych kierunków humanistycznych i pedagogicznych kierunki martwe i bez przyszłości mogli tylko w tym kraju, a dlaczego? Bo wszystkiego uczycie się pod gówno warte klucze.
Jestem zdania że gdyby były egzaminy na uczelni a nie matury to większość jakże wykształconych maturzystów skończyła by na kasach w biedronkach, bo tam pod jebany klucz nic byście nie zdziałali.
Rektor oceniałby czy nadajcie się na dany kierunek a nie gówno warty procent na maturach.
Ps: Pisać CV to ja się uczyłem w podstawówce
Wszystko fajnie pięknie ale czy do was nie dociera że w ten sposób robicie reklamę?
Gdyby nie wasze pierdolenie to do dzisiaj nie wiedziałbym kto to kurwa jest bieber i ta suka od friday.
Opanujcie się, takie gówno powinno być usuwane a użytkownicy umieszczający to gówno powinni być banowani, kurwa, robi się pokolenie plebsu które niedługo nie będzie potrafiło się samo obronić. Pokolenie jebanych komentatorów zza monitora bez życia prywatnego myślących tylko o tym żeby z rana włączyć komputer i sprawdzić tego jebanego maderfakerbuka. Banda debili i prostaków nie mających w życiu nic lepszego do roboty niż przeglądanie pseudo mądrych tekstów i obrazków starszych niż internet.
No kurwa. Za książkę by się jeden z drugim baran wziął, może by coś jeszcze z tego swojego zasranego życia wycisnął. Gdy pedryle mówicie jacy to wy "zaradni" w życiu jesteście, to wiem że jebanego CV sami nie potraficie napisać tylko szukacie wzoru na google. Gdybyście kurwa więcej uwagi przykładali na polskim to byście kurwa umieli CV napisać, ale po co? Przecież jest internet kurwa ! Wszystko jest w internetach!
No nawet kurwa, debil który robił ten obrazek zrobił pierdolony błąd w wyrazie "wszystkie", myślałem że to niemożliwe kurwa, a jednak, przeliczyłem się.
Jebać to wszystko.
powiedział koleś z ksywką "W Anal Wjeżdżam". Hipokryta pełną gębą.
(na polskim chyba nie uważałeś, bo jakoś bez przekleństw się wysłowić nie umiesz, nawet w tych twoich "internetach")
Ps: Pisać CV to ja się uczyłem w podstawówce
ja w gimnazjum.
Bo wszystkiego uczycie się pod gówno warte klucze.
Bo tak trzeba, czasem musisz się dostosować do czegoś bezsensownego żeby osiągnąć swój cel. Z resztą za dysleksję zawsze mnie cisnęli na j. polskim wiec nie żałuję. Szkoda tylko że sam robiłem prezentację zamiast ją kupić, straszna strata czasu.
Jestem zdania że gdyby były egzaminy na uczelni a nie matury to większość jakże wykształconych maturzystów skończyła by na kasach w biedronkach, bo tam pod jebany klucz nic byście nie zdziałali.
Rektor oceniałby czy nadajcie się na dany kierunek a nie gówno warty procent na maturach.
W pełni popieram.
powiedział koleś z ksywką "W Anal Wjeżdżam". Hipokryta pełną gębą.
(na polskim chyba nie uważałeś, bo jakoś bez przekleństw się wysłowić nie umiesz, nawet w tych twoich "internetach")
Co ma nick i przekleństwa do tego co napisałem? Nazwałeś mnie hipokrytą i już wiem że nie znasz znaczenia tego słowa, gdyż ja nie jestem fałszywy ani dwulicowy, nie napisałem nic sprzecznego ze sobą, napisałem prawdę.
Na polskim uważałem zawsze gdyż jest to język kraju w którym się urodziłem, wychowałem i w sumie jestem dumny że mogę mówić tym językiem a nie rosyjskim czy też niemieckim, jak wiadomo niewiele brakowało.
Dlaczego używam tylu przekleństw? Mógłbyś nie zrozumieć co chciałem przekazać, zresztą i tak nic nie zrozumiałeś prócz przekleństw o czym świadczy twój post.
Nie dostań prostracji (i tak wiem że sprawdzisz na google co znaczy to słowo)
Wszystkie "oryginalne" "demotywatory","kwej_k","kotburger"-tu już nawet nazwa jest skopiowana,"komixxy", to wytwór "Joemonstera" który aspiruje u Nas na drugie "Cheezburger Network" i po prostu kopiują wszystko jak od kalki(o ile pamiętacie co to jest). Więc dlaczego nie podrabiać podróbek?
A teraz wracajcie do dyskusji o edukacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów