Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A robiłeś kiedyś przypadkowo poznanej kobiecie masaż? Pewnie nie, to skąd wiesz, że byś nie dostał w ryja? Napisałem "prawdopodobnie", więc skąd ten hejt?
Stąd że co raz widzę takie podpisy pod filmikami tego typu. Takich rzeczy ja nie robiłem, ale znam ludzi i na własne oczy widziałem jeszcze głupsze akcje i reakcja jest podobna jak na filmiku. To zależy od osoby a nie od kraju. Nie miałem na celu hejtowania a bardziej uświadomienie że to nie kraj pochodzenia determinuje reakcję ludzi w takich sytuacjach.
Mówicie, że w Polsce by nie przeszło. W Polsce większość facetów nie ma odwagi, żeby podejść do obcej kobiety. Więc nie mówmy o tym, że np. Waldek podbija do kobiety i zaczyna ją masować, a później prosi o numer. Prędzej kumpla by wysłał który swoją drogą i tak by nie poszedł. 'No weź bo mi tak głupio'
A ty myślisz kurwa że jeden typ wrzucił filmik to każdy mężczyzna tam tak robi?
O, tak. W Polsce od razu te babki by cię wyruchały i nasrały do ryja...
Nie. Tak by było u kitajców.
Prosty argument.
Jakosc nagrania jest wybitnie dobra, kamerowane ze stabilizatora.
O, tak. W Polsce od razu te babki by cię wyruchały i nasrały do ryja... Już nie róbcie z Polski drugiej Rosji czy chuj wie czego.
W Polsce ludzie nie mają luzu, max co mogłoby z takiej akcji wyjść to desperacki chichot, ewentualnie wielkie oburzenie i syta wiązanka.
Nie miałem na celu hejtowania a bardziej uświadomienie że to nie kraj pochodzenia determinuje reakcję ludzi w takich sytuacjach.
Zapomniałeś o czymś. Pozwól, że Ci podpowiem!
Zaczyna się na R a kończy na osja.
@SkyRunner: MacBooka nie szkoda
noo pewnie sam masz lepszego, kto by się szajsem za $2000-3000 przejmował
co za pojebana polska mentalność - nie stać mnie na coś co faktycznie jest fajne i na co dzień używane za oceanem, więc hejtuję
Jebie fejkiem.
Prosty argument.
Jakosc nagrania jest wybitnie dobra, kamerowane ze stabilizatora.
Filmowane, kurwa!
W Polsce ludzie nie mają luzu, max co mogłoby z takiej akcji wyjść to desperacki chichot, ewentualnie wielkie oburzenie i syta wiązanka.
W Polsce być może kobiety bardziej się szanują. Tu nie chodzi o luz tylko o poszanowanie samej siebie. Może to dla ciebie nowość, ale dużo kobiet nie jest szmatami, które dają się obmacywać obcym.
W Polsce być może kobiety bardziej się szanują. Tu nie chodzi o luz tylko o poszanowanie samej siebie. Może to dla ciebie nowość, ale dużo kobiet nie jest szmatami, które dają się obmacywać obcym.
Uhuhu z tym szanowaniem to żeś pojechał, wystarczy, że te święte dziewice pojadą za granicę to pierwszy lepszy ciapak robi z nimi co chce. Polki za granicą to największe kurwiska bez godności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów