📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
a najlepsze jest to ze znajda sie kurewki ktore swojemu krajanowi dupy za nic nie dadza a pojawi sie byle brudas czy jakis murzyn i na 1 spotkaniu nogi w proce rozkladaja bo to egzotyka
Pierw pomyślałem które idiotki na to lecą. Potem zobaczyłem wersję z podkładem muzycznym i zrozumiałem, że większość siks chodzących na dyskoteki.
Jakby do mnie taki bambus podszedł i zaczął tak pierdolić to od razu by odebrał strzał na mordę.
Ktoś ma tytuł tego ? Na YT ? Po za tym do "Kliksiu" - techno, JA PIERDOLE -.-'
Nie wiem jak Wy, ale mnie w tej wrzucie najbardziej zdumiało jak łatwo zrobić z monologu (NAWET MUDZINA) przebój muzyczny. Przeciez jakby nikt nie wiedzial ze to przerobka durnego mudżina i puscili by to w radiu to zaraz bysmy byli niszczeni tym na kazdej stacji...Auto Tune rządzi w muzyce..
Biker50 napisał/a:
Widzę, że już pierwsza polka gotowa puścić się z małpą! Gratulacje
I chuj ci do tego? Co, boli, że ciągle musisz "męczyć się" samotnie?
methos23 napisał/a:
Jakby do mnie taki bambus podszedł i zaczął tak pierdolić to od razu by odebrał strzał na mordę.
A może ten bambus nie jest pedałem?
dionizodoros napisał/a:
I chuj ci do tego? Co, boli, że ciągle musisz "męczyć się" samotnie?
A może ten bambus nie jest pedałem?
Kolega z Towarzystwa ochrony zwierząt?
Dajcie link do tego remixu na YouTube
Już mudzyny się marcują?! Kurwa a ja oprysku nie zrobiłem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów