Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Qcaracha napisał/a:
A mnie się wydaje, ze nie chodzi o to czego nie widziałeś, ale o to co zobaczyłeś. Taki dowód na niekorzyść tego dżentelmena. Gdyby nawet chodziło o honor tej lali, facet i tak pójdzie siedzieć. Niby nic wielkiego, ale jakość ...... powalająca.
Że pójdzie pierdziel w pasiaki to jest niemal pewne,zawsze wyciąganie rąk do ludzi na ulicy jest c🤬jowe i powinno być mocno karane.
Masz chłopie problem z banią to nie wyłaz z nory.
Sam byłem młody i ręce mnie siedziały ale to początek lat 90 i sądy szybko mnie naprostowaly.
Niesamowite jak człowiek może zmienić postrzeganie świata w chwilę.
Mi się klepka na dobrą stronę przewróciła w jeden dzień.
Ale ludzie .....to jak mieliśmy po 15 lat.
Dorosły człowiek który nie kontroluje emocji powinien się leczyc w szpitalu.
PeterNORTH napisał/a:
dobra raz ci się udało.myślałem że po chamach ze śląska mają jeszcze wieśniaki z warszawy.
Co ty robiłeś???
Myślałeś?🤣🤣
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie