18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Chodzi o to że:
Uliczny sprzątacz był obskakiwany przez bandę małolatów, wtedy jednego palną w łeb, ten młody zaś zawołał starszego brata i tu zaczyna się zabawa, *starszy brat to ten z paskiem
Zgłoś
stery_srh 2012-05-23, 0:19
Poszedł jak suka w zawieję...

Smak '80 lat...
Zgłoś
Gebofon 2012-05-23, 0:43 2
bossik21 napisał/a:

on palną ?
no sorry ale kurwa, piszcie po polsku....
on palnąŁ, jebnąŁ, pierdolnąŁ
a oni palną, jebną, pierdolną.

Przecież to nie jest trudne, kurwa wasza mać...

A naśmiewają się ze studentki,która podstaw historii nie zna

Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio

Zgłoś
czarenio 2012-05-23, 1:09 1
Sz.P.Szakal napisał/a:

wtedy jednego palną w łeb

Ciebie powinni palnąć w łeb, że pisać nie umiesz.
Zgłoś
Zavebe 2012-05-23, 1:24 1
Sz.P.Szakal napisał/a:

Chodzi o to że:
Uliczny sprzątacz był obskakiwany przez bandę małolatów, wtedy jednego palną w łeb, ten młody zaś zawołał starszego brata i tu zaczyna się zabawa, *starszy brat to ten z paskiem

A skąd Ty o tym wszystkim tak doskonale wiesz? powiedzieli Ci o tym, może to są Twoi koledzy, bądź zrozumiałeś ich język i nam przetłumaczyłeś
Zgłoś
webkoala 2012-05-23, 1:25
Ale aż pasek zgubił

Pener +1

2hard.pl
Zgłoś
Pener 2012-05-23, 1:26
webkoala napisał/a:

Ale aż pasek zgubił

Pener +1

nie wkurwiaj mnie
Zgłoś
TheByQ 2012-05-23, 1:38 2
Pener666 napisał/a:

nie wkurwiaj mnie

Release the Kraken!
Zgłoś
Silnoręki 2012-05-23, 2:35 1
Młodszy brat jebany cwel zaraz w płacz...biedny człowiek czyści dla nich ulice,a gówiarstwo jeszcze chce go bić.
Zgłoś
DustEater 2012-05-23, 3:11
Mam kolege z turcji i mówi, że to nie banda małolatów tylko ojcie mówi do syna "odejdź synu" (go away son)
Zgłoś
dziaraxx1 2012-05-23, 6:23
Jako ze to jest sadistic , i zobaczyłem jak na filmiku jak małolat startuje do starszego pana w kraju muzułmańskim , pierwsze załozenie moje było że , złapie małolata i upierdoli mu głowe łopata ,
ale po tym co zobaczyłem , stwierdziłem ze pan szans na zadną akcj nie miał , bo małolat startuje codziennie w wilkiej Pardubickiej
Zgłoś
drakkarrudy 2012-05-23, 7:42
Aż miło było patrzeć..
Zgłoś
Sz.P.Szakal 2012-05-23, 9:30
Cytat:

A skąd Ty o tym wszystkim tak doskonale wiesz? powiedzieli Ci o tym, może to są Twoi koledzy, bądź zrozumiałeś ich język i nam przetłumaczyłeś

było pod filmikiem na youtube
Cytat:

Ciebie powinni palnąć w łeb, że pisać nie umiesz.

w Polsce ukończyłem 4-tą klasę podstawówki, potem wyjechałem za granice, czasami popełniam błędy
Zgłoś
oroboros 2012-05-23, 10:06
Na końcu piękne dzwięki. Aż wyłaczyłem muze i odsłuchałem jeszcze 666 razy.
Zgłoś
Kagex 2012-05-23, 10:17
Skoro już o błędach językowych mówimy, to nie mogę znieść "nie rozumie", ze wsi jesteś? Powinno być "nie rozumiem", z tym jebanym "M" na końcu. A tak to nie dość, że wszyscy wiedzą, że nie ogarniasz to jeszcze wiedzą, że ogarniać nie będziesz ;(
Zgłoś
Y................l 2012-05-23, 13:33
Uwielbiam takich psudokozaków, którzy w gębie mocni, a jak strona atakowana werbalnie się wkurwi to spierdalają jak struś przed kojotem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów