Elegancja Francja
Elegancja Francja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zesraj się tam, dobrze typ mówi. My jako naród po latach bycia pod butem silni jesteśmy tylko w gębie, bo jak przyjdzie co do czego to większość łeb spuszcza i daje się dymać przez władze. Jak chcesz Sebiksie coś zmienić to zamiast spuszczać wpierdol w necie lepiej zwołaj łysych kolegów i zacznijcie działać jak ci prości ludzie z filmiku. Powodów do tego tym roku było już wiele.
Mają iść niszczyć ludziom samochody i rozkradać sklepy? Mają iść niszczyć obywatelom dorobek życia? I ktoś to kurwa popiera? Miejsce tych jebanych zwierząt jest w klatkach ćwierćinteligencie pierdolony. Pójdą rozpierdalać sejm i własności polityków, to przyznam rację, a tak to niech te zwierzęta zdechną. U nas też są podobne ameby odkąd pamiętam, które w ramach strajku blokują zwykłym ludziom ulice.
jak Polakom podnieśli wiek emerytalny do 67/65 to wszyscy pokornie milczeli, jak Francuzom do 64 to kurwa rewolucja 2.0. Ale to oni mają 6 wstecznych biegów w czołgu... Czy aby na pewno?
Na pewno. Francuzi są jebanymi nierobami. Nie dość że są najmniej produktywni, to w dodatku najmniej pracują w całej UE. Dlatego wyszli, bo ktoś chciał żeby Francuzi pracowali dłużej
p0laczki hejtowały KOD gdy ten urządzał protesty przeciw złamaniu prawa przez premierkę becię szydło.
Dały pisdzielcom przyzwolenie na masowe łamanie prawa później.
bo KOD to gówno, poziom antyfity i lewactwa.
jak Polakom podnieśli wiek emerytalny do 67/65 to wszyscy pokornie milczeli, jak Francuzom do 64 to kurwa rewolucja 2.0. Ale to oni mają 6 wstecznych biegów w czołgu... Czy aby na pewno?
To nie Francuzi tylko inżynierowie i lekarze z czarnego lądu strajkują bo będą musieli pracować dłużej a jak na razie to nic nie robią i będą to musieli robić dłużej
Nie zesraj się tam, dobrze typ mówi. My jako naród po latach bycia pod butem silni jesteśmy tylko w gębie, bo jak przyjdzie co do czego to większość łeb spuszcza i daje się dymać przez władze. Jak chcesz Sebiksie coś zmienić to zamiast spuszczać wpierdol w necie lepiej zwołaj łysych kolegów i zacznijcie działać jak ci prości ludzie z filmiku. Powodów do tego tym roku było już wiele.
To wyłąź kurwa na ulicę pajacu i nie pierdol mi tu w komentarzach na sadisticu. Dokładnie, taki jesteś kurwa mocny w gębie jak i ten pedałek który wg ciebie ma rację.
Wyjazd kurwa na ulicę, ludzie się dołączą.
Jakieś tam wsteczne biegi mają, bo ktoś będzie musiał w końcu spłacić te spalone sklepy, bary, punkty usługowe, samochody. Samo się nie spłaci przecież.
Rodowitych francuzow to na palcach jednej reki bys tam pewnie zliczyl o ile jeszcze nie spierdolili
sugerujesz, że polacy są spierdoleni bo większość rodowita?
jak Polakom podnieśli wiek emerytalny do 67/65 to wszyscy pokornie milczeli
Co ty pierdolisz, gile jadłeś gdy w 2012 byłem "we warszawie" protestować z Solidarnością w ramach mojego wolnego czasu.
Teraz ilu z was działa przeciw zielonemu nieładowi choćby zbierając podpisy?
Leżycie i narzekacie... gorzej niż czarnuchy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów