Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mała młoda rosjanka jest sto razy mądrzejsza od wszystkich czarnych.
Następny йобаний в рот поліглот, to jest Ukrainka a nie Rosjanka.
Nie zrozumiałem ani jednego słowa po rusku. Gdyby nie dali napisów byłem pewny, że już puszcza się jak jej matka za kromkę chleba.
jesteś zwykłym debilem paniał ?
Nie zrozumiałem ani jednego słowa po rusku. Gdyby nie dali napisów byłem pewny, że już puszcza się jak jej matka za kromkę chleba.
O tym właśnie mówili. Tylko debil nie zrozumie.
Nasze języki są na tyle podobne, że trzeba być skończonym imbecylem, żeby nie zrozumieć co mówi ta dziewczynka.
To , że ty masz kacapskie geny i panimajesz nie oznacza, że każdy Polak je ma.
Następny йобаний в рот поліглот, to jest Ukrainka a nie Rosjanka.
Kacap to kacap , bez różnicy
Ta dziewczynka po ukraińsku mówi.
I mówi prawdę.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie każdy polak rozumie po rusku LoL
- Dlaczego chcesz iść do szkoły?
- Bo najpierw będziemy tam się bawili, później będziemy się uczyli, później znów będziemy się uczyli w gimnazjum, później w liceum, później na studiach., a później pójdziemy do pracy...
- A później...?
- A później już umrzemy.
Nasze języki są na tyle podobne, że trzeba być skończonym imbecylem, żeby nie zrozumieć co mówi ta dziewczynka.
To nie jest rosyjski. Raczej serbski, słoweński czy chuj tam wie.
Rosyjskiego sie uczyłem.
To nie jest rosyjski.
Zrozumiałem treść dzięki angielskim napisom, a nie znajomości rosyjskiego
Nie Kurwa, nie są podobne i ciężko jest zrozumieć kacapa gdy nigdy nie miało się do czynienia z tym językiem. I tylko debil myśli inaczej. Widocznie ty jesteś tak stary, że kazano ci się tego uczyć w szkole i cis tam pamiętasz.
Nie Kurwa, nie są podobne i ciężko jest zrozumieć kacapa gdy nigdy nie miało się do czynienia z tym językiem. I tylko debil myśli inaczej. Widocznie ty jesteś tak stary, że kazano ci się tego uczyć w szkole i cis tam pamiętasz.
Nigdy nie uczyłem się kacapskiego i nie miałem z nim nic wspólnego, nie grałem też w żadne gry komputerowe, jak to ktoś sugerował, ostatni raz za gówniak na Commodore. Zrozumiałem co mówi, bo mam w głowie mózg (do tego on służy). Ty pewnie nawet nie zrozumiałbyś czeskiego, który jest bardzo podobny do naszego. Ewidentnie masz człowieku jakieś deficyty intelektu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów