Efekt jak dla mnie zajebisty, ciekawe czy to legalne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeglądając forum hondy w poszukiwaniu naprawy czegoś tam w swoim civic'u, trafiłem na podświetlenie led wnętrza, a z tego na ypu tube na podświetlane felgi.
dlaczego nie dziwi mnie, że podoba sie to akurat kierowcy civica??
ps.: masz może jakiś filmik z Calibrą na podtlenku LPG ??
Ale mi pojechałeś, aż pójdę ściągnąć te progi, które wczoraj sam zrobiłem
A tak na poważnie to nie wyszło ci w żadnym aspekcie.
Po 1 to 99r
Po 2 czy ja gdzieś napisałem, że chcem tuningować swoje auto ?
Po 3 sportowe może i nie, ale założę się, że nigdy nawet nie jechałeś na silniku wysokoobrotowym
Spodziewałem się takiej reakcji, ale to czysty, nieuzasadniony hejt, na który mam czystko wyjebane, więc wracaj do swojego BWM z 90r, albo do Astry z gazem, bo paliwo drogie hehe.
Na gaz to ja mam w domu kuchenkę.
Wracaj do swojego civica 1,4
Jak chcesz to możemy się ścigać, ciekawe czy wygrasz swoim civicem z wysokoobrotowym silnikiem z moim st220 3,0.
Czy ja gdzieś napisałem, że chcę to zakładać ?dlaczego nie dziwi mnie, że podoba sie to akurat kierowcy civica??
Co ma do tego marka samochodu. Efekt mi się podoba, a wy hejtujecie, nie zakładał bym tego do swojego civica, bo to by była wiocha, na tym bmw mi się podoba, a założę się, że hejt do tego typu tjuningów wypływa z tego, że większość żal dupe ściska jak patrzą na swoje punciaki pod oknem.
Zresztą po co ja odpisuje na trolle
PS: i tak mam większego kutasa.
ludzie, ale ja mam z was łacha jak to wszystko czytam.
Czy ja gdzieś napisałem, że chcę to zakładać ?
Co ma do tego marka samochodu. Efekt mi się podoba, a wy hejtujecie, nie zakładał bym tego do swojego civica, bo to by była wiocha, na tym bmw mi się podoba, a założę się, że hejt do tego typu tjuningów wypływa z tego, że większość żal dupe ściska jak patrzą na swoje punciaki pod oknem.
Zresztą po co ja odpisuje na trolle
PS: i tak mam większego kutasa.
No niestety, ale Ty tym swoim civicem 1,4 z silnikiem wysokoobrotowym jesteś pionkiem przy moim st220.
I kto tu patrzy na swoje padła pod oknem, pewnie teraz żal dupe mu ściska, że ktoś ma coś mocniejszego od jego civica HAHA.
w sieci możesz mieć nawet lambo... a twoje este wąchałoby spaliny
stary a głupi...
Następny pajac z civicem z 90r, który chce tuningować swój samochód. Nauczcie się, civice to nie samochody do tuningu i nie są to też sportowe maszyny, tylko stare graty, które miały swój wysyp z Niemiec.
Znam takie civici, które zrobiły by Twoje auto z palcem w dupie.
Znam takie civici, które zrobiły by Twoje auto z palcem w dupie.
Wątpię, aby seryjny civic był mocniejszy. Rozmawiamy tutaj o seryjnych, po tuningu st to te civice nawet tuningowane mogą wąchać spaliny.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów