- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
moja żona to mi wódkę wlewała do kawy żebym poszedł spać to były czasy
Pamiętam, wtedy wchodziłem ja. Cały na biało...
nie żal mi idioty. wziął babę nie ze swojej rasy, więc zwykły zdrajca rasy i tyle. ma na co zasłużył.
jak ona biała jest, ty już nie wal konia bo ślepniesz od tego
Swoją drogą co ona mu chciała zrobić podchlorynem ( albo H2O2) zęby wybielić?
Jest tyle możliwości a ONA lała mu domestos do kawy....
Czy ty nie podałeś wzoru chemicznego wody utlenionej? Chyba chodzi o podchlorek sodu; Objawy zatrucia;
Pieczenie, zaczerwienienie i obrzęk powiek, błony śluzowej, jamy ustnej i dróg oddechowych. W konsekwencji kaszel, duszność, sinica, obrzęk płuc. Przyczyną zgonu najczęściej jest obrzęk płuc lub głośni, później porażenie układu oddechowego lub niewydolność krążenia.
jak ona biała jest, ty już nie wal konia bo ślepniesz od tego
Przecież to jakieś żółte gówno. Ślepy czy głupiś ?
Ciekawe ilu z was ma taką pod dachem?
U nas mało kto ma polisę na kilka baniek, za które można przez resztę życia się opierdalać więc nie ma takiej motywacji. U nas faceci i tak ledwo do emerytury dociągają więc niewielu się bawi w taką loterię z ubezpieczycielem
Czy ty nie podałeś wzoru chemicznego wody utlenionej? Chyba chodzi o podchlorek sodu; Objawy zatrucia;
Pieczenie, zaczerwienienie i obrzęk powiek, błony śluzowej, jamy ustnej i dróg oddechowych. W konsekwencji kaszel, duszność, sinica, obrzęk płuc. Przyczyną zgonu najczęściej jest obrzęk płuc lub głośni, później porażenie układu oddechowego lub niewydolność krążenia.
Na wszystkich bogów! Co jeden to lepszy chemik. Co to jest "podchlorek"?
Na wszystkich bogów! Co jeden to lepszy chemik. Co to jest "podchlorek"?
Może mu chodziło o podchloryn sodu - do uzdatniania wody i pożycia małżeńskiego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów