18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Podtruwanie własnego męża
CrazyEdek • 2023-10-26, 19:49
Kawa przestała chłopowi smakować, więc postanowil zamontować ukryte kamerki. Na efekty nie trzeba było długo czekać.

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
Golon 2023-10-26, 23:08 2
Dobrze że kawy nie piję
Zgłoś
marpl23 2023-10-26, 23:13
To teraz w ramach rewanżu powinien tej "kobiecie" wsypać kreta do tej parszywej mordy.
Zgłoś
Musashi_Miyamoto 2023-10-26, 23:15 1
W Azji to w kulturze mają duże tradycje w podtruwaniu i to takim powolnym... Są goście co sobie zwożą i myślą, że one takie głupie są a one się w reżimach jakiś wychowały i sztywniutko jadą.

Niezmanipulowany
Zgłoś
brylant1412 2023-10-26, 23:22 5
moja żona to mi wódkę wlewała do kawy żebym poszedł spać to były czasy

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
smc 2023-10-26, 23:37 3
brylant1412 napisał/a:

moja żona to mi wódkę wlewała do kawy żebym poszedł spać to były czasy

Pamiętam, wtedy wchodziłem ja. Cały na biało...
Zgłoś
mordeczka300 2023-10-27, 0:14 1
onucek napisał/a:

nie żal mi idioty. wziął babę nie ze swojej rasy, więc zwykły zdrajca rasy i tyle. ma na co zasłużył.

jak ona biała jest, ty już nie wal konia bo ślepniesz od tego
Zgłoś
SlimShady 2023-10-27, 0:23 1
nazwaskrzynki napisał/a:

Swoją drogą co ona mu chciała zrobić podchlorynem ( albo H2O2) zęby wybielić?
Jest tyle możliwości a ONA lała mu domestos do kawy....

Czy ty nie podałeś wzoru chemicznego wody utlenionej? Chyba chodzi o podchlorek sodu; Objawy zatrucia;
Pieczenie, zaczerwienienie i obrzęk powiek, błony śluzowej, jamy ustnej i dróg oddechowych. W konsekwencji kaszel, duszność, sinica, obrzęk płuc. Przyczyną zgonu najczęściej jest obrzęk płuc lub głośni, później porażenie układu oddechowego lub niewydolność krążenia.

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
Jokerd 2023-10-27, 1:08
dennissliwa napisał/a:

Mam nadzieje że z pierdla szybko nie wyjdzie...

A to zapierdolił ją?
Powinni go uniewinnić
Zgłoś
PękniętySłoik 2023-10-27, 3:24 1
mordeczka300 napisał/a:

jak ona biała jest, ty już nie wal konia bo ślepniesz od tego

Przecież to jakieś żółte gówno. Ślepy czy głupiś ?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-10-27, 5:18 2
Kriski napisał/a:

Ciekawe ilu z was ma taką pod dachem?

U nas mało kto ma polisę na kilka baniek, za które można przez resztę życia się opierdalać więc nie ma takiej motywacji. U nas faceci i tak ledwo do emerytury dociągają więc niewielu się bawi w taką loterię z ubezpieczycielem
Zgłoś
r................t 2023-10-27, 8:20
Wybielacz? Pojebało ją? Przecież to musi być tak w smaku intensywne, że nie da się nie wyczuć. Trutke na szczury było rozpuszczać i dodawać
Zgłoś
Kosa92 2023-10-27, 8:44
Głupi chłop, zamiast oddawać sprawny odkurzacz mógł zrobić z niej z dupydomordyzaura. Teraz będzie polerować klamki w więzieniu...
Zgłoś
korax 2023-10-27, 9:03
SlimShady napisał/a:

Czy ty nie podałeś wzoru chemicznego wody utlenionej? Chyba chodzi o podchlorek sodu; Objawy zatrucia;
Pieczenie, zaczerwienienie i obrzęk powiek, błony śluzowej, jamy ustnej i dróg oddechowych. W konsekwencji kaszel, duszność, sinica, obrzęk płuc. Przyczyną zgonu najczęściej jest obrzęk płuc lub głośni, później porażenie układu oddechowego lub niewydolność krążenia.

Na wszystkich bogów! Co jeden to lepszy chemik. Co to jest "podchlorek"?
Zgłoś
Bul_od_bytu 2023-10-27, 9:20
korax napisał/a:

Na wszystkich bogów! Co jeden to lepszy chemik. Co to jest "podchlorek"?

Może mu chodziło o podchloryn sodu - do uzdatniania wody i pożycia małżeńskiego
Zgłoś
pytolsky 2023-10-27, 11:14
dennissliwa napisał/a:

Mam nadzieje że z pierdla szybko nie wyjdzie...

Jeśli mają tam system prawny choć trochę zbliżony do naszego, to wyjdzie. Bo tutaj kobiety za te same przestępstwa dostają niższe wyroki niż faceci. Taka tam dyskryminacja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów