📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Od razu pocięte i ułożone.
JanzDukli napisał/a:
Czym oni pomalowali to drzewo???!
Nocą temperatura spada poniżej zera i „rozbudzona” warstwa podkorowa drzewa przemarza. Powstają podłużne pęknięcia. Aby do tego nie dopuścić, drzewka należy pomalować wapnem. Pobielona kora nagrzewa się w niewielkim stopniu, co zapobiega powstawaniu ran.
Te bajki o robakach! Hehehe
To na front he he he
Dżepetto napisał/a:
W komentarzach widzę nalot ukrów 😂
A niby po czym poznajesz? Ja jednej i drugiej zarazie zyczego tego samego. Jeszcze gdyby wylapac tych co u nas sobie spokojnie po kebababch przesiaduja. byloby pieknie.
[ Dodano: 2024-11-05, 20:25 ]
PentagramOdDiabła napisał/a:
Chłopie jestem Polakiem z krwi i kości. I pierdole i ruskich i ukraińskich cweli. Nie pozdrawiam
A fuuuu, a lubisz od nich w dupe?
lysymisio6969 napisał/a:
weżcie jeszcze raz ale wolniej i z tłumaczeniem bo sie pogubiłem ...
Mykola, czemu korpusu ochotniczego nie zasilasz? przez to, ze jesteście tchórzami bedziemy musieli go rozwiązać, serio z 12 milionów ukraków w Europie jesteście w stanie tylko 238 osób zdolnych walczyc za upadline uzbierac? reszta uważa że to nie wasza wojna czy są ruskimi trolami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów