Co byście zrobili na miejscu właściciela?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ten pies to mistrz "poker face"
jak jemu nie wolno na niej leżeć to nikt na niej nie będzie już leżał... i co byście zrobili na miejscu właściciela bo ja bym pozwolił bokserowi poleżeć
po mojemu to on ma taka mine jakby dostal juz wpierdol i czekal na kolejny :x
Trumna dla babki ze starego tapczana!
Ja to w sumie bym się śmiał, ale za to moja mama tak by go załatwiła, że trzeba by było założyć miejsce na rzeczy które są zbyt brutalne na harda
Chuj z kanapa, zajebisty pies.
Idealnie podpieta muzyka, leci I'm sorry i na oczy takie biedne tego psa Psy sa inteligentne wie ze zjebal.
uszyłbym nową kanapę.
z psa.
z psa.
Nie pozwoliłbym psu pić w domu!
Nutka "Jem - They" jak coś
Mogłby tak właściciela wybebeszyć, byłoby śmiesznie
ten pies na tym filmiku juz jest po wpierdolu posadzili go na kanapie kazali siedziec a on i tak niewie oco chodzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów