📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Uważam, że tytuł powinien brzmieć "Pogrzeb Unibaksu" a nie Apatora ;]
Wpierdol by nam dali
Tośmy nie jechali
Zarząd leci w chuja
Na zakrętach buja
Pierwszy zakręt nasz
A Falubaz, chuj wam w dupe!
Tośmy nie jechali
Zarząd leci w chuja
Na zakrętach buja
Pierwszy zakręt nasz
A Falubaz, chuj wam w dupe!
Tak czy srak mistrza by nie mieli czy by wystąpili czy uciekli ale teraz poza mistrzem stracili jeszcze twarz.
Falubaz i tak byl najlepszy w tym sezonie jak i prawdopodobnie w ciagu ostatnich 5ciu lat (1 4te miejsce, 2 wicemistrzostwa i 3 mistrzostwa kraju. To co zrobil Karkosik to tylko jego w sumie sprawa. Meczu nie przeklada sie ze wzgledu na kontuzje ( tym bardziej, ze gollob bylby w stanie jechac w kwietniu 2014 rofl ). Taki sport a wlodarze z Torunia niestety za krzty honoru nie maja. Tak bylby moze i wpierdol ale zasluzone srebro i brak kompromitacji i nadwyrezania zaufania wlasnych kibicow. Chuj ci w dupe Karkosik. Wypierdalaj ze speedwaya! A Apator mam nadzieje, ze sie podniesie i bedzie dalej tak mocny jak byl! Pozdro!
FALUBAZ TO MAGIA!
FALUBAZ TO MAGIA!
No ale to lepiej było wystąpić i dostać po "dupie" niż nie wystąpić dostać karę i to podobno bardzo duża kwota i co najlepsze mogą być zdegradowani do niższej ligi (nie wiem co to bo się nie interesuje ale wczoraj oglądałem wiadomości sportowe to mogę siebie uznać za eksperta)
Ale że co? Bo Gollob miał kontuzję to tamci się zejszczali i nawet nie wyszli na stadion??
Bongman: Lepiej oglądac 11 pedałów którzy na arenie międzynarodowej nic nie osiągnęli niż żużlowców którzy są w czołówce światowej, nie wspominając o najlepszej lidze na świecie. Ale tak, nie oglądam, nigdy nie byłem an meczu a będe pierdolił trzy po trzy. Już lepiej zostań przy swoich sucharach..
BongMan jeśli wg, Ciebie motory żużlowe to piździki to aż strach nazwać to co masz w gaciach.
Szkoda, ze kazdy widzi sprawe tak jak prezentują ją media a nie tak jak wyglądała naprawde
Wszyscy klną i rzucają błotem w Karkosika, ale nikt nie czepia sie prezesa falubazu, który to dzien wczesniej nasmiewał sie z pecha Unibaxu, z upadku Golloba, który to w prywatnych rozmowach z Karkosikiem dopuszczał sie obelg.. Czemu nikt o tym nie mowi? Podpuszczał Karkosika to Karkosik podpuscił tez go - narażając falubaz na milionowe straty, które za to dla karkosika są niczym. Badz co badz nie popieramtego aby za foszki zarządu obrywało sie arenie widowiskowej i zawodnikom ale co zrobic.. Pokazcie 2 strony medalu a dopiero potem oceniajcie .
Wszyscy klną i rzucają błotem w Karkosika, ale nikt nie czepia sie prezesa falubazu, który to dzien wczesniej nasmiewał sie z pecha Unibaxu, z upadku Golloba, który to w prywatnych rozmowach z Karkosikiem dopuszczał sie obelg.. Czemu nikt o tym nie mowi? Podpuszczał Karkosika to Karkosik podpuscił tez go - narażając falubaz na milionowe straty, które za to dla karkosika są niczym. Badz co badz nie popieramtego aby za foszki zarządu obrywało sie arenie widowiskowej i zawodnikom ale co zrobic.. Pokazcie 2 strony medalu a dopiero potem oceniajcie .
Smuggler1920 napisał/a:
BongMan jeśli wg, Ciebie motory żużlowe to piździki to aż strach nazwać to co masz w gaciach.
No kurwa oczywiste... zapewne suchara
lewoskręty pierdolone.
urteusz napisał/a:
żużlowców którzy są w czołówce światowej, nie wspominając o najlepszej lidze na świecie.
Ten argument został obalony już w innej tego typu dyskusji na tym forum. Otóż żużel poważnie traktuje KILKA krajów z całego świata, w tym Polska, więc nic dziwnego że jesteśmy w czołówce
W sumie z dwojga na co mam wyj***ne, ciekawsze są te typy co po trawie biegają za piłką niż te, które jeżdżą na piździkach w kółko...
Bongman , ty kurwa debilu
Musiałem się zalogować żeby to napisać .
Bongman , ty kurwa debilu
Musiałem się zalogować żeby to napisać .
BongMan napisał/a:
Ten argument został obalony już w innej tego typu dyskusji na tym forum. Otóż żużel poważnie traktuje KILKA krajów z całego świata, w tym Polska, więc nic dziwnego że jesteśmy w czołówce
No i chuj? Siatkówkę też ogólni pierdoli się na świecie, owszem traktuje się ją poważniej niż żużel, ale to nie zmienia faktu, że jest popularna w tylko niektórych krajach, a jakoś sobie trzepiecie przy każdej wygranej Polaków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów