📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oni wcale nie udają
może tylko dzieci, bo nie wiedzą o co chodzi, a nauczyciel nakazuje płakać
solteck napisał/a:
oni wcale nie udają
Myślę,że dorośli naprawdę kochali tego kolesia,nie wiem za co... a co do dzieci to pewnie masz rację.
THULE wypuściło nowy model bagażnika do Koreańskiego Lincolna, trwa akcja promocyjna
solteck napisał/a:
oni wcale nie udają
Powiedz, że żartujesz
Tak szczerze mówiąc to myślę że to jest żałosne, co oni z tymi ludźmi robią zamiast żyć i dać żyć jak ludzie to oni ich wszystkich jak te psy na smyczy trzymają , gorzej ja swojemu psu nie trzymam koło łba pukawki i nie strzelam jak źle na mnie spojrzy, czas by znalazł się taki co to wszystko powstrzyma. obyśmy tego doczekali, co jak co ale ci ludzie tam giną bez sensu i winy prawdziwej winy.
ps. od niedawna interesuje się tym tematem , ale nigdy bym nie pomyślał nawet że coś takiego jeszcze istnieje nawet nie słyszałem że tak jeszcze żyją ludzie.
ps. od niedawna interesuje się tym tematem , ale nigdy bym nie pomyślał nawet że coś takiego jeszcze istnieje nawet nie słyszałem że tak jeszcze żyją ludzie.
jakby nie płakali to by razem z nich jechali :O
Szkoda że trumna nie wypieprzyła się na zakręcie w jakaś latarnie Od razu w promieniu 200m od zdarzenia wszystkich ludzi wraz z rodzinami wysłano by do obozu koncentracyjnego. A całej reszcie co widziała wypadek wypalili by oczy i ucięli języki i ręce.
Eh ta Korea płn. ten pokojowy kraj.
Eh ta Korea płn. ten pokojowy kraj.
up@ lubisz tego harda co?
Żołnierz do cywili:
-Czemu nie płaczecie?
-A co?
-
2 dni potem:
Znaleziono beczkę z 57 kilogramami ludzkiej tkanki na wybrzeżu Szanghaju.
Prawdopodobnie pochodzi z Korei Północnej.
Zrobiono wspaniałe paszteciki w jednej z przybrzeżnych fabryk.
-Czemu nie płaczecie?
-A co?
-
2 dni potem:
Znaleziono beczkę z 57 kilogramami ludzkiej tkanki na wybrzeżu Szanghaju.
Prawdopodobnie pochodzi z Korei Północnej.
Zrobiono wspaniałe paszteciki w jednej z przybrzeżnych fabryk.
nam się to wydaje zabawne bo nie musimy przechodzić takiego piekła na ziemi jak oni i to wcale nie jest śmieszne...
hahahahahahahahahahahahahahaha frajerzy
hahahahahahahahahahahahahahaha frajerzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów