📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bobicker napisał/a:
kto twierdzi że akcent jest ten sam albo choć troszkę podobny do warszawskiego to jest totalnym tępakiem, kretynem i lubi ssać kutasy podczas przerw obiadowych
typowy Warszawiak
A ja się dziwie, że ten spitus/ćpun/wścieknięty nie zaliczył K.O.
Panie Adolfie, gdzie jesteś kiedy Cie trzeba... :|
2:20 "jeszcze raz podejdziesz do mnie na meter"
Chyba chodziło mu o mity greckie, a dokładnie o Demeter, no ale trudno, pewnie źle usłyszałem.
Chyba chodziło mu o mity greckie, a dokładnie o Demeter, no ale trudno, pewnie źle usłyszałem.
Jaka wiocha SADOL PLACE to jest
Pojebało wam się w głowie?
Sosnowiec Klimontow oraz wojownicy cienia
shadow fighters
shadow fighters
w rosji by sie nie pierdolili i ktos z widowni zalatwilby frajera:)
Za ten rower już powinni mu wjebać..a jak to był jego (w wyniku frustracji chciał pokazać oblicze twardziela) to kiedyś mu się odwdzięczy i hamulce puszczą w nieodpowiednim momencie i miejmy nadzieję ze będzie na hardzie:)
to przedstawienie bylo 1:48 ladnie sie kłania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów