jak było to
jak było to
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten głupi Polaczek nie ma nawet pojęcia skąd i od kiedy w Anglii mieszkają czarni...poza tym cweluch jest jebanym imigrantem z jakiejś chujni z Europy wschodniej i sie niby czuje lepszy od czarnych czy o chuj mu chodzi, że łazi po tym muzeum i pierdoli te swoje smuty uchodźca pierdolony
Ty na serio masz 33 lata, czy pomnożyłeś to przez 3? Pierdolisz jakbyś podstawówkę skończył w 2-giej klasie. Trollujesz, czy naprawdę jesteś jakimś tępym idiotą? Z tej wypowiedzi to ewidentnie widać, że masz problemy z czytaniem i słuchaniem ze zrozumieniem. Są szkoły dal dorosłych, wiesz? Zapisz się do jakiejś.
Chuj im w dupę, Imperium Brytyjskie miało tyle kolonii i wyrządzili tyle zła na świecie, że teraz pokutują.
niby tak, tylko że sam widzisz jak gówno zaczyna zalewać Europę,
popatrz na formę przekazu i manipulacji
Ty na serio masz 33 lata, czy pomnożyłeś to przez 3? Pierdolisz jakbyś podstawówkę skończył w 2-giej klasie. Trollujesz, czy naprawdę jesteś jakimś tępym idiotą? Z tej wypowiedzi to ewidentnie widać, że masz problemy z czytaniem i słuchaniem ze zrozumieniem. Są szkoły dal dorosłych, wiesz? Zapisz się do jakiejś.
On juz chodzi do szkoły, takiej specjalnej...
Polskie robactwo samo tam siedzi i zaśmieca swoją obecnością Anglię,a samo chcialoby zabronić tego innym.Polaczki gówno znaczycie na świecie i nie wy będziecie decydować kto żyje w innych krajach.Nie podoba się wam wschodnioeuropejskie dzikusy w cywilizowanych krajach to wracać do tego swojego pijacko-katolickiego kurwidołka i zamknąć w
Już udpokoiłeś wary ? Ojciec ci raz dziennie w mordy chuja wyciąga i zaraz lecisz na forum odreagować ?
To nie chodzi o to co i gdzie siedzi tylko jaka była historia tego miejsca, teraz też się mówi że to nie niemiaszki drugą wojne wywołali to jak kurwa czarny mógł cokolwiek tam pionierować jak dopiero podobno co z siatki wyszedł
Byłem 3 tygodnie temu szkoda że tam nie wlazłem
Już udpokoiłeś wary ? Ojciec ci raz dziennie w mordy chuja wyciąga i zaraz lecisz na forum odreagować ?
To nie chodzi o to co i gdzie siedzi tylko jaka była historia tego miejsca, teraz też się mówi że to nie niemiaszki drugą wojne wywołali to jak kurwa czarny mógł cokolwiek tam pionierować jak dopiero podobno co z siatki wyszedł
Chuj mnie obchodzi historia jakiegoś Birmingham... wkurwiają mnie polaczki,jebany wędrowny narodzik jak cyganie, zaśmiecają cały świat zwłaszcza zachód Europy,a przypierdalają się do innych ludzi o to samo.Polaczek ma siedzieć na zachodzie i zamiatać ulicę,a nie głosić swoje ksenofobiczo-rasistowskie hasła bo nie od tego są polaczki
Polskie robactwo samo tam siedzi i zaśmieca swoją obecnością Anglię,a samo chcialoby zabronić tego innym.Polaczki gówno znaczycie na świecie i nie wy będziecie decydować kto żyje w innych krajach.Nie podoba się wam wschodnioeuropejskie dzikusy w cywilizowanych krajach to wracać do tego swojego pijacko-katolickiego kurwidołka i zamknąć w końcu te bezzębne mordy.
Kamilek poza tym "kurwidołkiem" NIGDY nie byłeś. Jest coś takiego jak dentysta, skorzystaj zamiast tu płakać. Musisz być bardzo pokrzywdzony przez los, skoro wszedzie, gdzie sie da wylewasz swoje żale. To forma wołania o pomoc? Teraz już pytam na poważnie, rodzice się nad Tobą znecają? Sąsiad ci wkłada łapy w majtki? Wszystko po trochu? Skorzystaj z pomocy, są jakieś specjalne instytucje, ktoś ci na pewno pomoże. A może to po prostu efekt dojrzewania, gdy mózg nie nadąża za hormonami. Nie wiem w jak głębokiej patologii siedzisz, ale zdrowo ci to zwichnęło psychikę i postrzeganie świata. A moze po prostu jestes rozpieszczonym gowniarzem, który o życiu i świecie ma chuj nie pojęcie. Po twoich górnolotnych wypowiedziach pewien jestem jednego, dorosły to Ty nie jesteś. Pomimo ograniczenia intelektualnego, spróbuj zrozumieć co Ci napisałem i weź to sobie do serca.
Kamilek poza tym "kurwidołkiem" NIGDY nie byłeś. Jest coś takiego jak dentysta, skorzystaj zamiast tu płakać. Musisz być bardzo pokrzywdzony przez los, skoro wszedzie, gdzie sie da wylewasz swoje żale. To forma wołania o pomoc? Teraz już pytam na poważnie, rodzice się nad Tobą znecają? Sąsiad ci wkłada łapy w majtki? Wszystko po trochu? Skorzystaj z pomocy, są jakieś specjalne instytucje, ktoś ci na pewno pomoże. A może to po prostu efekt dojrzewania, gdy mózg nie nadąża za hormonami. Nie wiem w jak głębokiej patologii siedzisz, ale zdrowo ci to zwichnęło psychikę i postrzeganie świata. A moze po prostu jestes rozpieszczonym gowniarzem, który o życiu i świecie ma chuj nie pojęcie. Po twoich górnolotnych wypowiedziach pewien jestem jednego, dorosły to Ty nie jesteś. Pomimo ograniczenia intelektualnego, spróbuj zrozumieć co Ci napisałem i weź to sobie do serca.
Wyżej napisałem od czego jesteś, więc bierz szczote do łapy i do roboty
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów