📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
skurwesyn ma chatke jak Songo
Niеbieski napisał/a:
To jest materiał na ciepły szalik
Takie zwierzątka powinno się chronić, a nie przerabiać na ubrania.
Kоniu napisał/a:
Takie zwierzątka powinno się chronić, a nie przerabiać na ubrania.
Szalik to nie ubranie ,a jedynie element garderoby
Nie wiem dlaczego tak mi sie wydaje, ale brzmi jak gwalcony niemowlak...
xxxRafcioxxx napisał/a:
Nie wiem dlaczego tak mi sie wydaje, ale brzmi jak gwalcony niemowlak...
Niemożliwe , pamiętasz jeszcze krzyki z dzieciństwa ?
to prawdziwy lis?
Ja pierdole, tak rzuca się na nią atakuję zjada i rozpierdala... Gimbusy jutro szkoła, poniedziałek, uczyć się kurwa!
Jak widać siedzi w klatce, a babka która do niego wchodzi mówi "hi, hi..." więc jest jego opiekunką która daje mu jedzenie i o niego dba. Jeżeli jest od małego przez nią wychowywany pewnie cieszy się na jej widok.
Jak widać siedzi w klatce, a babka która do niego wchodzi mówi "hi, hi..." więc jest jego opiekunką która daje mu jedzenie i o niego dba. Jeżeli jest od małego przez nią wychowywany pewnie cieszy się na jej widok.
@Mordehai twój ojciec chyba też tak lubił robić, przyjebał ci parę takich mocnych, że myślisz, że jesteś fajny. Przestań gwałcić koty.
mordehai napisał/a:
@Pułkownik Zuber
Możesz spróbować. Dasz rade przez neta?
Nie,nie da, dlatego kozaczysz.
Powidz komuś o tym w twarz to przywitasz się z chodnikiem.
Cieszy mordę jak szalony. Gdyby nie ten obłąkańczy skrzek to mogłabym mieć takiego zwierza.
Wiesz coś o tym?
Dlatego cieszy się na widok właścicielki?
Cytat:
Powidz komuś o tym w twarz to przywitasz się z chodnikiem.
Wiesz coś o tym?
Cytat:
Byl bity
Dlatego cieszy się na widok właścicielki?
spiepszaj_dzbanie napisał/a:
boi się brzydala z kamerą
Też byś się bał, gdybyś miał zostać kołnierzem...
Jeśli lisy mają podobny język ciała do reszty psowatych to ten lis nie cieszy się na jej widok, nie chce jej zaatakować,, ale czuję się niepewnie, mimo że to jego opiekunka.
On używa całej gamy tzw. CSów (calming signals), czyli psich sygnałów uspokajających (wargi rozciągnięte do tyłu, pokazywanie brzucha, uszy położone po sobie, oblizywanie pyska, unikanie wzroku, udawania mniejszego; drgający ogon oznacza że zwierzę czuje się niepewnie) używanych głównie do okazania podporządkowania osobnikowi wyżej w hierarchi. Są to sygnały pozwalające uniknąć konfliktów w stadzie.
On jest bardzo zestresowany.
On używa całej gamy tzw. CSów (calming signals), czyli psich sygnałów uspokajających (wargi rozciągnięte do tyłu, pokazywanie brzucha, uszy położone po sobie, oblizywanie pyska, unikanie wzroku, udawania mniejszego; drgający ogon oznacza że zwierzę czuje się niepewnie) używanych głównie do okazania podporządkowania osobnikowi wyżej w hierarchi. Są to sygnały pozwalające uniknąć konfliktów w stadzie.
On jest bardzo zestresowany.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów