📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czy wariat? Umiejętność zrobienia salta nazywasz wariactwem?... Trochę oryginalne, ale jak bije kurdupla to nie robi na mnie wrażenie. Gdyby miał równego sobie to by się nadział na długą noge i po popisach...
C0C0JUMBO napisał/a:
Czy wariat? Umiejętność zrobienia salta nazywasz wariactwem?... Trochę oryginalne, ale jak bije kurdupla to nie robi na mnie wrażenie. Gdyby miał równego sobie to by się nadział na długą noge i po popisach...
Miło poznać znafcę, który wie co i jak w klatce. Ile stoczyłeś walk nie licząc tych na konsoli?
A tak poważnie, to tylko idiota lekceważy przeciwnika. A ten wariat robiąc takie show mógł zaryzykować tym, że dostałby niespodziewanie w żuchwę, gdzie siła uderzenia nie ma znaczenia i zaliczyć nokaut albo zaryzykować kontuzją. Reasumując: proponuję iść na trening i wziąć sobie ''kurdupla'' na pierwszy sparing spróbować robić salta (bo to nic według ciebie nadzwyczajnego), a dopiero później się wypowiadać oraz tak, uważam tego wariata za idiotę, ale widowisko zrobił niezłe.
Dobry jest trochę musiał bym się nagimnastykować żeby mu wpierdolić
feku2710 napisał/a:
Dobry jest trochę musiał bym się nagimnastykować żeby mu wpie**olić
Też o tym pomyślałem. Uważam, że jakbyś już złapał go za kostkę to byłby jego koniec. Wyraźnie widać, że ma słabe kostki
@zwierzak30, skoro chcesz prawdziwego wariata to zobacz sobie Johnny Walker, obecny półciężki zawodnik UFC, w którym widzę przyszłego mistrza swojej kategorii.
Bo to Ty wysłałeś to jakiś nafetowany neardentalczyk z chujowym rekordem.
Bo to Ty wysłałeś to jakiś nafetowany neardentalczyk z chujowym rekordem.
Tęsknie za Pride gdzie dozwolone były kopy na łeb gdy zawodnik leżał tak samo kolana na głowę w parterze.Do tego japońce na widowni,którzy nie buczeli jak bydło ,szanowali walkę w parterze i takie smaczki że jak ktoś walczył w kimono to mógł dusić przeciwnika pasem od tego stroju.Amerykance promują swoich przydupasów tym,że jak jesteś np z innego państwa to przechodzisz testy antydopingowe,a swoich pupilków dla których przychodzi tłuszcza,one dziwnie omijają póki leci hajs.
C0C0JUMBO napisał/a:
Zero szacunku do chinola za startowanie do Fedora
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów