nowynick napisał/a:
Więcej w nim miłości do Polski niż w całym osiedlu Sebkow malujacych po pijaku znak Polski Walczącej na świeżo odmalowanych elewacjach własnego bloku...
Tutaj nie chodzi o miłość do Polski, sebki mogą kochać Polskę bardziej niż my wszyscy razem, chodzi tutaj o to że sebki to głąby, jak imbecyl, a będąc już przy naukowym nazewnictwie to bardziej pasuje im kretyn bo są sprawni fizycznie, jak kretyn zatem ma inaczej wyrazić miłość do ojczyzny skoro inaczej nie umie bo to kretyn? kretyn ma takie samo prawo kochać Ojczyznę jak ty czy ja a to przez takich jak ty pogardliwych ludzi Polska zdycha, wiesz dlaczego? bo jak taki jesteś inteligent to rozpocznij "pracę u podstaw" zamiast szydzić z sebka naucz go na przykład nie wiem, poprawnie pisać.
Ale ja wyczuwam tutaj jakiś uraz z dzieciństwa, jakiś dresik cie tłukł? nie wiem, wsadzał palec do ucha i od razu chcesz wszystkich sebków zabić? naucz ich jak prawidłowo wyrażać miłość do Ojczyzny, bo miłość do Ojczyzny podchodzi pod afekty a nie rozumowanie.
Oczywiście napiszesz mi że masz pracę, zrozumiem jak rodzinę i dziecko bo ważniejsze, ale jeśli nie to powiedz jakie masz prawo gardzić sebkiem skoro nie robisz nic w tym kierunku aby sebek nie był sebkiem a brajanek brajankiem?