Szybkie rozstrzygnięcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
pelna kultura w koncu to niebieski nasz moderator z sadolka
Jakie z tego wnioski: ten w niebieskim to nie rosjanin.
przeciez on nie zyje... koles odpowie za nie umyslne spowodowanie smierci
Rodzice napisał/a:
a no pozytywne bo kulturka a od lodów mamy ciebie (chiałem napisać że twoją starą ale już nie będę taki chamski).
Nie widzę twojego komentarza powyżej mojego, więc o chuj ci chodzi ?
Sądząc po nicku to albo lubisz się bawić w rodzica na sadolu, albo masz jakiś uraz z dzieciństwa do nich.
Także na przyszłość nie zaczepiaj innych, gdy nie chodzi o ciebie, bo możesz skończyć jak koleś na trawniku.
Aha i pojazdy po starych to sobie zostaw na przerwy między lekcjami.
Nawet go położył na trawce zamiast na betonie, żeby mu nery nie zmarzły.
w Polsce byłby już festiwal: "kto wyżej skoczy odbijając się od głowy leżącego"
tylko pizdy biją w tył głowy a zajebac to mu juz coś wczesniej pewnie podpierdolił i ten w czarnym sie postawił.
DiesIrae napisał/a:
Ten znokautowany ocknął się na chwilę żeby podać mu ręce
Nie podał ręki tylko on złapał go w ramieniu i wygląda jakby znokautowany sam tą ręką ruszył
zabił a zarazem uratował, jego medal powinien zostać przeznaczony na WOŚP.
..i poszedł do nagrywajacego po kamere. A pozniej wrocił, kopnał nieprzytomnego i zabral mu portfel:)
Zapomniał o ułożeniu poszkodowanego w pozycji bezpiecznej, jak na załączonym filmie instruktażowym:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów