Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nawet nie wiem na co patrzę
przepowiednie z tej mitycznej książeczki ?? Hahahaha jednak frajerzy istnieją . Taaak i pewnie ziemia jest płaska .
Biblia nie jest dla tępych umysłowo którzy wszystko odbierają przyziemnie. To praktycznie same symbole o wielu znaczeniach. Tylko najbardziej inteligentni potrafią zrozumieć i zinterpretować przekaz pod konkretną sytuację.
Poza tym widać, jak dzieciaki (które jeszcze nie dojrzały seksualnie i ich to w ogóle nie obchodzi) są zainteresowane tym "performancem".
Aż ciężko skomentować to spierdolenie i wmawianie 90% normalnych ludzi, że jest to właśnie "normalne". Strach mieć dzieci w tych czasach. Kurwa. Kurwa... KURWA!
To co ostatnio obserwuje co się dzieje na świecie uświadamia mnie w tym że diabeł istnieje… ludzie otwórzcie oczy! Przepowiednie z Biblii się sprawdzają, możecie się śmiać ale tylko mądry mnie zrozumie.
mnie to co sie dzieje na swiecie utwierdza w przekonaniu iż coraz więcej debili na swiecie, albo coraz łatwiej ich pokazywać.
Coraz wiecej debili pisze tez głupie posty
A może to byl religijny pokaz: "Piękno boskiego stworzenia".
dni Szczękocina
Biblia nie jest dla tępych umysłowo którzy wszystko odbierają przyziemnie. To praktycznie same symbole o wielu znaczeniach. Tylko najbardziej inteligentni potrafią zrozumieć i zinterpretować przekaz pod konkretną sytuację.
Nic smieszniejszego dzisiaj nie przeczytałam i nie przeczytam opowiedz nam o ukrytych wartościach i symbolice przypowieści, w której typ oddaje wscieklemu tłumowi swoje dwie nieletnie córki - dziewice na gwałt, żeby nie niepokoił wędrowców u jego progu.
Są jebnięci rodzice co niby pozwalają dzieciom samym decydować o swojej płci, ubiera mamusia chłopca jak dziewczynkę, zaplata mu warkocz na długich włosach i twierdzi, że on tak sam chce. Pięciolatek, jestem ciekaw co z niego wyrośnie.
Żeby móc mówić, że dziecko chce mieć taką czy inną płeć, najpierw to dziecko musi mieć świadomość swojej płci, a dzieci tego nie mają do co najmniej 10-12 roku życia, a zaczną wchodzić w peog dojrzewania.
Zdarzają się dzieci, które wg kryteriów dorosłych ludzi w ich środowisku "nie pasują do swojej płci" ale to właśnie dorośli zaszczepiają w nich te wątpliwości tekstami typu "bronisz jak chłopak, to nie przystoi dziewczynce", albo "kto to widział żeby chłopak wolał śpiewać niż grać w piłkę". Potem dziecko myśli że coś jest z nim nie tak i tłumaczy to sobie jak umie, lub jak usłyszy w mediach.
To akurat nie to ale kazda madka lub ojciec który przyprowadza dzieci na pokaz drag queen powinien mieć zęby wyjebane brudnym butem. Amen
Chuj Cie cudze gówniaki interesuja?
przepowiednie z tej mitycznej książeczki ?? Hahahaha jednak frajerzy istnieją . Taaak i pewnie ziemia jest płaska .
Dlaczego ludzie w wypadkach bez rąk i nóg albo połamani ale przytomni zawsze wolaja Boga,przexiez to jakis giacz książeczki
Sam bys go wolał a tak pierdolisz bzdury
"Jakiś gość z książeczki "
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów