📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Kortens napisał/a:
Też zajmuje się Fireshow, tyle że z kijem, i nigdy żadnemu z naszej grupy ryj się nie zajarał. Bo po pierwsze pluje się parafiną (niektórzy benzyną i na to mi tu wygląda), a po drugie w grupach nie powinno być kobiet, bo one przyzwyczajone są do połykania!
Nie wiem co trzeba miec w glowie zeby pluc benzyna, no ale fakt faktem ludzie maja rozne dziwne pomysly. Pomyslu o trzymaniu tego w ustach przez x sekund tez pozostawie bez komentarza, choc fakt faktem gdyby sie udalo to byloby nawet efektownie. Ale nie wolno zapominac ze plucie to najniebezpieczniejsza rzecz jesli chodzi o fireshow. A tym bardziej na pojach, kiedy zrodlo ognia jest ciagle w ruchu. A tym bardziej robiac orbitala, mi po 5 min palenia z kostek potrafi chlapac, a ta klientka od razu prawie po odpaleniu
Ogień vs Baba 1:0
ladnie facet ogarnal sytulacje, ale pozniej taki speszony odskakuje ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów