📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i tak go zjedzą
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Myślę sobie jakie to zabezpieczenie daje mu zaczepienie się do pionowej linki, że spadając daleko nie odleci? No i daleko nie odleciał.
E tam u chinczyków teraz jest jak u ruskich podczas wojny "ludzi u nas mnogo, następny"
Jebaka80 napisał/a:
Całe szczęście, że materac podłożyli
Ale niestety był "made in china"
Też mnie ro zastanawia. Wygląda to tak, że tam jest nie karabinek, a jakiś przyrząd asekuracyjny, który powinien zablokować się na linie podczas lotu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów