📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wchodzisz na portal, i 3/4 musisz na scrollu sunac bo ktos pokemony wrzucil ;o
kto dał temu piwo? przyznać się!
@up ja dałem piwo, bo jak byłem mały to to oglądałem i się do tego kurwa przyznaje !!! Tak pokemony to była moja ulubiona bajka !!! A najlepszy pokemon to Charizard !!!
nonamenosurname napisał/a:
kto dał temu piwo? przyznać się!
No przecież masz napisane pod tematem, ach te baby.
Cytat:
Wystawiono 14 piw(a):
Andlar, ~XiksiksX, Valu, wtskw69, Promocja, Roomski, bino, iowak, damian733, GlocKs, The Butcher, hannibalking, fishbone, Zelgadis77
Ah, te wspomnienia z dzieciństwa
Poza tym, mówcie co chcecie , ale to była naprawdę fajna gra xP
toolek napisał/a:
Ah, te wspomnienia z dzieciństwa
No ale niektórzy nie widzieli nawet a plują Bo tak jest "cool", udawać że pokemony zawsze się gnębiło.
przynajmniej jest coś w tym sadystycznego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów