Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, Fakt, Biedroń zachował zimną krew i zachował się jak profesjonalista a przecież, jak mawiał Cyceron "Polityka to profesja a nie zajęcie dla dyletantów", i dlatego słupki popularności mu podskoczą, poparcie też, dlaczego? bo przyszła głupia baba z przeciwnej opcji politycznej i zaczęła wygadywać głupoty a co za tym idzie ośmieszać Kaczyńskiego, Dudę, Morawieckiego i cały PIS, dale to duży kontrast między Kaczystami a Biedroniem, jeśli Biedroń nie jest głupi to to wykorzysta. Z drugiej strony sam mógł wynająć tą babę żeby przyszła i takie głupoty wygadywała a cała akcja jest sfingowana, sam bym tak zrobił. Ale nie wydaje mi się żeby to było sfingowane, elektorat Kaczystów intelektem nie grzeszy, za to zawziętością i uporem muchy próbującej przelecieć przez szybę już owszem.
W każdym razie Biedroń miał farta z tą babą, zyska na tej akcji.
Masz rację to może być typowa damska wersja Hadacza, ale patrząc na to jakim zaskoczeniem zareagował Biedroń, można faktycznie uwierzyć w to że ta babka to typowy random który się tam nawinął i zaczął pierdolić bzdety
A Pis to zdrajcy żeby nie było.
Rozsądnie zrobił, bo najskuteczniejszą metodą ośmieszania tego pseudoprawicowego bydła jest nie przeszkadzanie im.
Nadstaw mu rurę to pedał wygro
absolutnie NIC to nie zmienia, bo stanowi ona typową reprezentację poziomu umysłowego elektroratu pisowszczyzny.
Wlasnie takie nastawienie Poprzedniej wladzy do wyborcow doprowadzilo do obecnej sytuacji.
@up, Fakt, Biedroń zachował zimną krew i zachował się jak profesjonalista a przecież, jak mawiał Cyceron "Polityka to profesja a nie zajęcie dla dyletantów", i dlatego słupki popularności mu podskoczą, poparcie też, dlaczego? bo przyszła głupia baba z przeciwnej opcji politycznej i zaczęła wygadywać głupoty a co za tym idzie ośmieszać Kaczyńskiego, Dudę, Morawieckiego i cały PIS, dale to duży kontrast między Kaczystami a Biedroniem, jeśli Biedroń nie jest głupi to to wykorzysta. Z drugiej strony sam mógł wynająć tą babę żeby przyszła i takie głupoty wygadywała a cała akcja jest sfingowana, sam bym tak zrobił. Ale nie wydaje mi się żeby to było sfingowane, elektorat Kaczystów intelektem nie grzeszy, za to zawziętością i uporem muchy próbującej przelecieć przez szybę już owszem.
jak słucham takiego pierdolenia że byle jebnieta istota swoim przypadkowym występem ośmiesza nie siebie tylko innych, których widziała jedynie w telewizji to mam nieodparte wrażenie że takich ludzi jest cała masa, tylko czekają aby sie wypowiedzieć. szkoda że nie dodałeś jeszcze że obrażajoo papieża, tego co juz nie żyje rzecz jasna, zamknął bys swoję wypociny klamrą.
Wagino-sceptyk , odbyto-centrysta Biedroń gej kałowy wuj mu w dupę do połowy ! ( bo przecież lubi)
Ministrant, kurwa mać, uspokój się!
Kompletnie nie rozumiesz. Tu nie chodzi o to, czy TA KONKRETNA byłaby ustawiona. Nawet zakłądając, że byłaby to NIC, absolutnie NIC to nie zmienia, bo stanowi ona typową reprezentację poziomu umysłowego elektroratu pisowszczyzny.
Xd a pójdziesz zagłosować na ruskiego Bosaka xd
no "słupki" już przekroczyły 100%... nie bierz się za politykę wystarczy już jeuopów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów