to jest inny wymiar grania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
to jest inny wymiar grania
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
saperek2012, ah to dlatego Hanka zginęła
Na Zachodzie zarabia się (z grubsza) tyle eurosów, co u nas złotówek. A ceny sprzętu RTV są identyczne lub prawie identyczne. Resztę sami sobie dopowiedzcie.
pokoj i wyposazenie spoko ale do tamtych 3 kompow za drzwiami dal jakies taborety z przedszkola. przyjemnosc z grania -50
Fajnie fajnie ale koreanskie nerdy maja nadal lepiej wynajete pokoje do neerdzenia w ktorych stoi od cholery pecetow lazienki i kuchnie itd.. trolol ale to koreance co sie dziwic oni nawet trenerow do gry w starcrafta maja
i tak mu gta 5 nie wejdzie.
Inny wymiar marnowania czasu
niby fajnie, ale ja osobiście za hajs włożony w ten pokój wolałbym polatać na KJS'ach, albo kupić jakiegoś starego RWD i polatać po torze Poznań, może bym się czegoś nauczył.
Może w fajnie bo większe pole widzenia, ale jak kurwa widzę 3 monitory lub więcej a miedzy nimi są jebane ramki to mnie kurwica bierze, nie mógł bym tak grać. Jak już to jakoś zdemontować albo sam ekran bez ramek jak by się dało.
30TB i po chuja mu to ...
to tyle gry za całego dziesięciolecia nie zajmą
to tyle gry za całego dziesięciolecia nie zajmą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów