📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
JanJankowski napisał/a:
Qrwa! Źle to wyglada. Pomógłbym mu ale oceanu nie przelecę
Ja bym zrobił z niego swojego niewolnika.
W kontekście kryzysu opioidowego w USA, można zauważyć, że chciwość niektórych lekarzy i firm farmaceutycznych odegrała istotną rolę w nadmiernym przepisywaniu opioidów, w tym fentanylu.
Smutny widok.
Nie wiem czy tylko mnie kurwa korci by mu skoczyć na plecy i go przekopać..... Taaa jasne chory człowiek
Chory człowiek to jest na raka albo na grypę czy tam inne
A chuj sam się doprowadził do takiego stanu wynaturzenia więc.
Chuj mu w szprychy
Chory człowiek to jest na raka albo na grypę czy tam inne
A chuj sam się doprowadził do takiego stanu wynaturzenia więc.
Chuj mu w szprychy
Teraz się wyszaleje w weekend a w poncna 7:00 do pracy
Ja myślę że za dużo sadistica oglądał i to przez to tak się zachowuje. Was też to czeka.
Nie bierz narkotyków bo cię zmiecie z planszy
Przyszłość USA,jak nie dzielnice narkomanów to małpich gangów,prostytutek i dealerów...... amerykański sen🙂
Ciekawe ile tam ludzi znika z ulic bez śladu. Dla typków co chcą mieć niewolnika/niewolnice w piwnicy to jakiś jebany raj jest. Nikogo nie obchodzą te zombie, oporu za bardzo stawiać nie mogą, wystarczy podjechać vanem, przywalić, skuć, zabrać i cieszyć michę. A jak się znudzi to następna ofiara już czeka, setki następnych. Aż dziw, że się o takich sprawach nie słyszy z tamtych rejonów. Chyba, że to taki zombieland, taka pożoga, że nawet porywacze, gwałciciele i mordercy omijają te dzielnice szerokim łukiem xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów