18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
t................0 2023-05-06, 15:43
Brawa dla pana Murzyna, że nie dał się zapłodnić pomimo wysiłków koleżki w zielonym
Zgłoś
raistpol 2023-05-06, 16:02 1
kinio7777 napisał/a:

Ciekawe ile osób tak naprawdę wie kim był Perun..

perun był murzynem

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Rojek247 2023-05-06, 16:33 11
Nie rozumiem co wy macie z porównywaniem tego do zwierząt. Biorąc na przykład jadowite węże które podczas walki ze sobą nie używają jadu mimo że mogły by w ten sposób łatwo zabić przeciwnika, albo koty które po walce rozchodzą się, a przegrany wie że ma opuścić terytorium zwycięzcy, za to smoluchy po przegranym pojedynku wyciągną nóż, gnata albo rzucą się na człowieka ze stadem żeby tylko wygrać. Więc nie porównujcie zwierząt do tych śmieci bo większość zwierząt na to nie zasługuje.
Zgłoś
Cymesowy 2023-05-06, 20:43 1
W Afryce jakby coś takiego odpierdolił to wódz sprzedał by go białasom za paczkę fajek i broń palną.... a nie, czekaj
Zgłoś
FasMode 2023-05-06, 21:12 1
brudas uderza po fejkowym rozejmie po czym krzyczy na białego pizda, pamięć krótkotrwała u brudasa wyjątkowo ulotna
Zgłoś
BiałaCzekolada69 2023-05-06, 23:44
O kurwa on wygląda jak Maurice White ten z piosenki September
Zgłoś
Mez 2023-05-06, 23:57
Zaraz mi się przypomniało synu ufasz mi tak tato. Pierwsza zasada nie ufaj nikomu, a w szczegolności czarnemu murzynowi afroamerykonigersowi
Zgłoś
XTralala 2023-05-07, 20:56
kinio7777 napisał/a:

Ciekawe ile osób tak naprawdę wie kim był Perun..

Z tego co kojarzę władca piorunów
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów