Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a prawda jest taka że pewnie się zaśliniłeś jak dziecko któremu rosną pierwsze ząbki bo jedynie czym nie gardzisz to własna graba albo dupa kolegi jak jest najebany
tfuuu... nie znoszę takich jak ty
a prawda jest taka że pewnie się zaśliniłeś jak dziecko któremu rosną pierwsze ząbki bo jedynie czym nie gardzisz to własna graba albo dupa kolegi
albo twoja stara
@kobietynierobiąkupy ,gej jest bogaty ,ty jesteś po prostu pedałem ,do tego dość mało inteligentnym ,oceniasz kobietę po krótkim filmie i stwierdzasz że jest kurwą,bardziej gardzę tobą niż nią ,bo nią nie mam powodu że by gardzić ,a tobą gardzę bo oceniasz chuju ludzi nie znając ich
a prawda jest taka że pewnie się zaśliniłeś jak dziecko któremu rosną pierwsze ząbki bo jedynie czym nie gardzisz to własna graba albo dupa kolegi jak jest najebany
tfuuu... nie znoszę takich jak ty
Ja pierdolę. Podałeś wiek 34, ale masz chyba 14 sądząc po interpunkcji i ortografii. A mentalnie to masz ze 12 lat i chyba nigdy nie byłeś z żadną kobietą, dlatego pozostaje Ci walenie do takich filmików z wijącymi się kurwami i nadzieja, że kiedyś taka szmata się na Ciebie skusi, bo w głębi serca wiesz że na normalną kobietę nie masz szans.
Właśnie dla takich "facetów" są takie kurwy. Dla przegrywów, którym nie przeszkadza że przed nimi ta dziwka miała 31 partnerów, bo to ich jedyna szansa na zaruchanie. Przy czym ci hipokryci mówią, że żadnej kurwy by nie tknęli, gdy mowa o tych, co nadstawiają rowa za pieniądze.
Kocham kobiety, kurew nie toleruję.
Ja pierdolę. Podałeś wiek 34, ale masz chyba 14 sądząc po interpunkcji i ortografii. A mentalnie to masz ze 12 lat i chyba nigdy nie byłeś z żadną kobietą, dlatego pozostaje Ci walenie do takich filmików z wijącymi się kurwami i nadzieja, że kiedyś taka szmata się na Ciebie skusi, bo w głębi serca wiesz że na normalną kobietę nie masz szans.
Właśnie dla takich "facetów" są takie kurwy. Dla przegrywów, którym nie przeszkadza że przed nimi ta dziwka miała 31 partnerów, bo to ich jedyna szansa na zaruchanie. Przy czym ci hipokryci mówią, że żadnej kurwy by nie tknęli, gdy mowa o tych, co nadstawiają rowa za pieniądze.
Kocham kobiety, kurew nie toleruję.
Ok, wytłumacz mi jakim cudem kobieta, która nie wstydzi się swojego ciała i niczego poza cyckami nie pokazała jest kurwą? Obciągała pały w tym wideo? Dawała dupy? Nie? To jakim cudem jest ona kurwą? Czy może ci się przyśniło, że bierze udział w gangbangu z murzynami i po tym snujesz wnioski?
Lub też wyobraź sobie jak byś się czuł, gdybyś w takim filmiku ujrzał swoją córę.
Kurwa, ja w robocie siedze i zonk... Drągal, a obok mnie sekretarka siedzi... Wiedzieliście, kiedy ten materiał na główną wrzucić.
jak ładna sekretarka to ja nie wiem nad czym Ty się zastanawiasz
Tu macie linka do jakości hd: vimeo . com/ 114455523
za późno... już zwaliłem na zwykłej rozdzielczości
Magnic, ok to może inaczej. Zamiast odpowiadać Ci na pytanie dlaczego ona jest kurwą odpowiedz sam sobie jak byś się czuł, gdyby twoja partnerka powiedziała Ci, że występowała w takich filmach tudzież na ShowUpie i czy chciałbyś z taką zacząć w ogóle związek jeśli wiedziałbyś o tym wcześniej
Lub też wyobraź sobie jak byś się czuł, gdybyś w takim filmiku ujrzał swoją córę.
To że Ciebie tak wychowali od małego to nie znaczy, że każdy facet ma mieć obrzydzenie do kobiet odważnych, znających swoją wartość. Już chyba wolę taką "rozpustnicę" niż zakompleksioną skromną dziewczynę.
vimeo.com/105976227
Mówta co chceta, dla mnie kobieta który tylko pokazuje nie jest ani trochę gorsza od faceta który ogląda...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów