Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pół na pół
Nikt_nie • 2024-05-10, 16:59
Kolega miał wypadek podczas cięcia piłą tarczową. Podczas docinania deski natrafił na sęk i sobie popsuł buty razem z paluchem.

Tak, bardzo mu smutno, że akurat tego dnia nie założył sejfciaków.

Teraz już będzie pamiętał

Buciki

Paluch przed szyciem, czyste cięcie

Paluch po szyciu, jebani powiązali mu dziada razem z paznokciem, ciekawa technika xD

i na koniec winowajca

Także koledzy i koleżanki, ku przestrodze
Zgłoś
majeńka 2024-05-10, 21:44
smc napisał/a:

Widać, że kobiety tu nie zaglądają.
Każda zwraca uwagę na buty, a te zagrzybiałe njubalansy są obrzydliwe...
Kto to nosi w dzisiejszych czasach?

A może klompy?

angielska Wikipedia napisał/a:

The traditional all-wooden Dutch clogs have been officially accredited as safety shoes with the CE mark and can withstand almost any penetration including sharp objects and concentrated acids. They are actually safer than steel-capped protective shoes in some circumstances, as the wood cracks rather than dents in extreme accidents, allowing easy removal of the clog and not continued pressure on the toes by the (edge of the) steel nose.

polska Wikipedia napisał/a:

Wyłącznie klompen oznakowane jako CE nadają się do noszenia jako obuwie ochraniające stopy przez osoby zatrudnione w rolnictwie czy przy budowie dróg. Ich dodatkową zaletą jest to, że nie powodują alergii ani pocenia stóp. Klompen, ale tylko te, które mają certyfikat CE, zabezpieczają palce stóp przed upadającymi na nie obiektami do 200 dżuli (ciężar 10 kg upadający z 2 metrów wysokości), a także przed ostrymi przedmiotami i są wodoszczelne

1.XI — niech będzie i twoim świętem!
Zgłoś
Rebis 2024-05-10, 21:51
Patrząc na stan naskórka oraz owłosienie wnioskuję, że pacjent ma około 28 lat, mam rację?

Witam i o zdrowie pytam.
Zgłoś
Werewolv 2024-05-10, 21:55
Mogli z butem zaszyć przecież, bo co z nim teraz. Rana roztegocona powinna być stegocona tak samo.
Zgłoś
kokos_123 2024-05-10, 22:09
Nikt_nie napisał/a:

Nie wiedziałem, że się szyje przez paznokieć, dla mnie to nowość, a nauka dla wszystkich.

a że tak się spytam, co myślałeś że robią?
Zrywają mu paznokieć?
No opcji nie ma tu dużo...

:oneko:
Zgłoś
Roskosmos 2024-05-10, 22:35
majeńka napisał/a:

Dobra opieka zdrowotna się liczy, szkoda tylko że ta firma liczy sobie więcej niż prywatny lekarz.

Majeńka jaka opieka, wystarczy szkaplerz przyjąć
Zgłoś
Baronessa 2024-05-10, 22:57 1
Ma szczęście patałach, że chuja sobie nie odciął tą piłą, bo takie aparaty, jak on do wszystkiego są zdolne...

Jak znam życie, to biedaczysko na czarno jebał u dziada za jakieś śmieszne 3 stówki dniówki i o płatnym zwolnieniu pewnie nawet nie ma mowy...

Co do rozciętego palucha- w chuj boleśnie to wygląda. 3 miesiące konkretnego bólu i ok. pół roku gojenia, jak nie lepiej.

Co do sapania stuleji, że typ nie zakłada butów roboczych z osłonami na paluchach do roboty, tylko zasuwa w jakichś szmacianych adidaskach - ja też nie noszę trepów roboczych w robocie, czy w lesie przy wycince drzewa. Buty robocze są w chuj nie wygodne i mają twardą podeszwę. Dla mnie np. po kilku godzinach zasuwania w trepach haluksy zaczynają boleć. Nie mogę w nich chodzić w ogóle...
Zgłoś
dawzo 2024-05-10, 23:09
Piła na sprzedaż?

Piła na sprzedaż?Chetnie odkupię!
Zgłoś
gonzor 2024-05-11, 1:15
Castorama - lubo to !!!
Zgłoś
19Dzaba20 2024-05-11, 2:29
Greggorr słusznie zauwazyl iż nie ma zdjęcia winowajcy:)
Jakim cudem ręczna piła która tnie się DO PRZODU/OD SIEBIE w kierunku kurwa odwrotnym do stopy typ rozciął sobie palucha wzdłuż a nie , jeśli już jakimś cudem, w poprzek? Ewidentnie rozcięty paluch to efekt współpracy dwojga starych Spejsona xF
Zgłoś
bobro 2024-05-11, 8:57
Znajomy widok. Miałem kiedyś niemal identyczny jak w adidasach siekierą rabalem drewno. Jedyna różnica to u mnie duży palec u lewej stopy.

Jeśli bycie przystojniakiem jest złe, to ja nie chce być dobry
Zgłoś
Nikt_nie 2024-05-11, 11:59
kokos_123 napisał/a:

a że tak się spytam, co myślałeś że robią?
Zrywają mu paznokieć?
No opcji nie ma tu dużo...

Bardziej że łapią to jakimś plastrem ściągającym z mocnym klejem czy coś.

Coś w ten deseń.

Zgłoś
baronturbina 2024-05-11, 18:46 1
Roskosmos napisał/a:

Majeńka jaka opieka, wystarczy szkaplerz przyjąć

Piękne słowa Bracie! Szkaplerz karmelitański! Przywodzi to pamięci o objawieniu św. Szymona Stocka w 1251 roku. Matka Boża obiecała uniknięcie ognia piekielnego dla noszących karmelitański habit
W tych czasach ochrona przed złem i zepsuciem (w tym internetu) jest konieczna.
Zgłoś
gabriel0 2024-05-11, 22:12
Brak bonusowych punktów, że piła nie na szlifierce kątowej.

Rybka chwyciła spławik
Zgłoś
Dejdwazlote 2024-05-11, 23:40
to nie narzędzie jest winowajcą tylko ten debil co je do ręki wziął
Zgłoś
ProVVe 2024-05-12, 7:15
Ale rowno przycięte

Ola gringo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów