18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
enes19 2023-06-07, 22:10
Gdzie można znaleźć więcej info i kontynuację filmu ?
Zgłoś
KrwawyEric 2023-06-07, 22:23
On dostał nożem, a jej pewnie zrobili z pizdy garaż dla wszystkich kutasów z całej wioski a potem skatowali i wyrzucili gdzieś w krzaki
Zgłoś
Folur 2023-06-07, 23:51
rurkowiec napisał/a:

Mam pracę, że latam po największych dziurach świata. Nie mam pojęcia po latach co ludzi ciągnie do takich miejsc. Bród, smród, ubóstwo, ciągłe zagrożenie. I ludzie płacą jeszcze za to grube pieniądze. Człowiek opuści Europę, i docenia miejsce w którym żyję.

Może chcieli zobaczyć na własne oczy jak się herbatę zbiera w buszu
Zgłoś
jjkotulek 2023-06-08, 1:14
Czemu Lewy budzi w tobie takie silne negatywne emocje?
Bo parafian grać nie umie, to się skurwił za kasę z akwizycji szpryc.

Mhm
Zgłoś
PutinToSmiec 2023-06-08, 7:24
Ustawka . Normalnie to by mu łeb ucieli i nqgrali to jego telefonem . Typ to jakiś niedojeb z farbą na mordzie robiący karierę w sieci xD
Zgłoś
panar3 2023-06-08, 14:05
zipi napisał/a:

nie wiem dlaczego, ale myśle ze była to para ludzi którzy pierwsi na fejsboku mowili by ze Afryka i Ameryka południowa jest bezpieczna i że to w Polsce trzeba sie obawiać wychodzić po 22 z domu, a nie tam mam nadzoieje ze zmienią myślenie.

A ja mam nadzieję, że ich w końcu jakiś ombre czy inny cabron wyeliminuje, na chuj na świecie takie pizdy lewackie trzymać to ja nie wiem.
Zgłoś
weltmajster 2023-06-13, 3:04
Pepol napisał/a:

Ona zyje?

A kogo to obchodzi?
Zgłoś
S.Cat 2023-06-14, 9:14 1
Makulata napisał/a:

Wolałbyś, żeby cały świat był dziczą, nie?

Jakbyś umiał logicznie przetwarzać informacje to byś sam zrozumiał moją wypowiedź bez tłumaczenia jak debilowi.Dobrym przykładem jest Meksyk - kupa pięknych zabytków oraz kradzież ze skutkiem śmiertelnym w pakiecie.Brazylia, większość Afryki ? Kraje arabskie, Korea Północna ? Chętnie bym te kraje/kontynent zwiedził, ale co widać na załączonym filmie nie jest to bezpieczne.A szkoda.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów