18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Trzy luksusowe samochody bentley odnalazła policja w woj. kujawsko-pomorskim. Auta skradziono tydzień wcześniej z salonu firmowego na terenie Berlina. – Kradzieży pięciu samochodów z salonu sprzedaży bentley w stolicy Niemiec dokonano w nocy z 7 na 8 listopada. Każde z aut warte było ponad 250 tys. euro, a z informacji zdobytych przez niemiecką policję wynikało, że pojazdy zostały przemycone na teren Polski – poinformowała w sobotę Monika Chlebicz, rzeczniczka kujawsko-pomorskiej policji.

We wtorek strona niemiecka oficjalnie poinformowała polską policję o poszukiwaniu skradzionych aut i zwróciła się o pomoc.
– Już następnego dnia nasi funkcjonariusze odnaleźli jeden ze skradzionych samochodów, który został ukryty na terenie Inowrocławia. Krótko potem, kolejne auto odnaleziono w garażu na terenie Torunia – dodała rzeczniczka. W piątek oficer dyżurny komendy policji w Rypinie otrzymał informację od przypadkowego spacerowicza, o luksusowym samochodzie, który ktoś porzucił na terenie przydrożnego lasu. Po sprawdzeniu okazało się, że pojazd pochodził z berlińskiego salonu.Odzyskane samochody zostały już przekazane do Niemiec. Policjanci poszukują pozostałych aut i ustalają tożsamość sprawców kradzieży.

Swoją drogą maja rozmach skurwisyny, podjebali 5 bentleyów z największego salonu bentleya w Europie, w sumie 4 już znaleźli ale jeszcze 5 został który może został opierdolony w ruskach.

Autor: atab, kan; Źródło: PAP
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halras 2013-11-19, 0:05
Moje miasto, takie piękne <3
Zgłoś
ProVVe 2013-11-19, 0:07
Równie dobrze mogły to zajebać ruskie, a w Polsce maja punkt przerzutowy... Chociaz bardziej prawdopodobne jest, że Polacy z ruskimi w spółkę się zamienili i jazda z towarem na wschodnią Europę...
Zgłoś
pharmasone 2013-11-19, 9:53 1
Jak dla mnie to salon chciał się pozbyć 5 samochodów którym się rocznik kończył , i wziąć odszkodowanie od ubezpieczalni - po prostu nie udało im się ich sprzedać ,wynajęli polaków ruskich masonów (niepotrzebne skreślić) dali im kluczyki powiedzieli jak ominąć zabezpieczenia itp . Nie wiem czy wiecie ale takich fur nie da się zwrócić do fabryki jak już się je wzięło w komis . ot i cała zagadka rozwiązana
Zgłoś
soho 2013-11-19, 11:19
I jeden znaleźli u mnie w mieście na moim osiedlu.
ddwloclawek.pl/pl/11_wiadomosci/10279_luksusowe_auto_skradzione_w_berl...
Zgłoś
g................t 2013-11-19, 11:22 4
Każdemu złodziejowi, nie ważne czy podpierdoli flachę wódy ze sklepu czy 4 banciaki obligatoryjnie powinno się obcinać łapę. Pragmatyzm i jednocześnie wskazanie, że gnój kradnie, żeby reszta społeczeństwa uważała.
Zgłoś
marcikonik 2013-11-19, 11:31
Skoro jednego bentleya znaleźli na parkingu to musiała być podpucha. Tamte pozostałe już się nie znajdą .
Zgłoś
Rafixo 2013-11-19, 11:31
Nigdzie kurwa nie jest napisane że to Polacy podpierdzielili te auta.
Zgłoś
anetamineta 2013-11-19, 11:53
co jak co ale polak to nawet cygana dał by rade okraść
Zgłoś
maddog77 2013-11-19, 11:58
W zeszłym tygodniu widziałem takiego w Szczecinie na Pl.Grunwaldzkim.
Zgłoś
P................3 2013-11-19, 11:58 2
Czwarty wóz znalazł się we Włocławku.
Zgłoś
motoguru 2013-11-19, 12:21
<teoria spiskowa mode on>
Kurwa, goście wjebali się do zapewne zajebiście zabezpieczonego salonu z najnowszymi systemami alarmowymi, a nie poradzili sobie z, kurwa, GPS ?

A następnie, zostawiają je w przypadkowych miejscach ? WTF ?

Ja pierdole, śmierdzi to na kilometr.
<teoria spiskowa mode off>
Zgłoś
hogg 2013-11-19, 12:47 1
BongMan napisał/a:

Pierdolone szwabstwo po zajęciu Warszawy zajebało całe złoto, jakie znajdowało się w rezerwach Narodowego Banku Polskiego.

Już przesmarowałeś dupę maścią?
Zgłoś
fratel 2013-11-19, 13:24 1
Komunikaty Policji o tym nie wspominają, ale szybkie odnalezienie skradzionych w Berlinie limuzyn było możliwe wyłącznie dzięki zaawansowanemu, podwójnemu systemowi GPS. Wszystkie te samochody były w takowe wyposażone. Polska policja otrzymała od Niemców precyzyjne informacje, gdzie znajdują się te Bentleye.
no i wszystko jasne
Zgłoś
Marbax 2013-11-19, 13:35
Naprawdę są tu ludzie, którzy dowiadują się o tym dopiero tutaj? Przecież było o tym we wszystkich serwisach informacyjnych w TV i w sieci.
Zgłoś
Swka 2013-11-19, 13:43
Dobre głowy, Polak potrafi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem