Popis kultury cebulaków w Chorwacji .... jebane buractwo .... jeszcze jaką radość z tego mają ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Popis kultury cebulaków w Chorwacji .... jebane buractwo .... jeszcze jaką radość z tego mają ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Melek12 napisał/a:
Wy się dziwicie ? od lat kombinujemy więc w czym problem ?
Może kombinujemy, ale w takim korku oceniam kilka godz. pałowania to i ja zwątpiłbym i ruszył za tym polskim autem.
...
wejdz na moje konto i pokaz mi kiedy taki post napisalem???? i kurwa tak do mnie pisze pizda co ma konto od pol roku i tylko 10 postow, 0 tematow i kurwa 9 piw postawionych ..... konto z kwejka przeniosles na sadistica? i kurwa najlepsze bo te 10 postow to kazdego pedal krytykowac probuje....
creatorv7 napisał/a:
Widać tobie nie tylko wchodził ale ładował cię tak mocno w dupę, że wychodził gębą. Stąd znasz tylko jedno zdanie i masowo wklejasz w każdy post, jak bot.
wejdz na moje konto i pokaz mi kiedy taki post napisalem???? i kurwa tak do mnie pisze pizda co ma konto od pol roku i tylko 10 postow, 0 tematow i kurwa 9 piw postawionych ..... konto z kwejka przeniosles na sadistica? i kurwa najlepsze bo te 10 postow to kazdego pedal krytykowac probuje....
Co za je***e cebulaki. Wszędzie trzeba pokazywać jakim Polsza jest wieśniackim krajem? Nie dość że kutas przekroczył ciągłą wjeżdżając na ten pas i jechał poboczem to jeszcze ma w aucie muzyczkę typowego Polaczka z taniego auta tankowanego za hajs starych, i jeszcze z tyłu piszczą jakieś w dupe jebane cnotki z Wejherowa.
W tym roku też byłem w Chorwacji autem i byłem zmuszony jechać podobnie do nich ale ze względu na to, że nie załączał się wiatrak a nie chciałem zagrzać auta więc myk na prawy i jak temperatura zeszła to z powrotem w korek a te lebiody to idioci. A później dziwota, że opinia jest jaka jest.
Jedyne co w tym filmie dobre to muzyka a tak to sama cebyla którą powinni zatrzymac i najebac w szmaty. Dziękuje pozdrawiam.
sam nieraz jeździłem z koleżką który podobne rzeczy robił i zrobił bym tak samo jak oni
Nie tylko Polacy tak robią. Do Chorwacji jeżdżę od 6 - 7lat, nawet nie pamiętam, ale zawsze z ojcem wkurwialiśmy się na takich debili, bo człowiek kulturalnie stoi i czeka i zazwyczaj to Niemcy właśnie tak robią. Wpierdzielają się na chama na awaryjny i jadą zadowoleni, kiedyś było śmiesznie bo ludzie się wkurwili i razem blokowaliśmy nieco pas awaryjny (gdy był korek) i pech chciał że zablokowaliśmy złego Niemca a za nim jechała policja na motorze Oczywiście mandat i tyle, widzielibyście miny innych kierowców
a gdyby znalazł się "strażnik z tira" to byłby płacz i lament ze blokuje pas i pobocze eh
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów