...jak to czasami za oknem..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TamGdzies napisał/a:
..nie pamietasz??
no nie tyle tych matek :/
nikt kurwa nie
powie gdzie.
Szzkurwaaaa
gdzie!!! Nagram, Kurwa!!!
salmonellas napisał/a:
no i luz.W koncu sie zintegrowalismy.
siem
o jeju jeju nie ma kleju !!
co wy myslicie zachod przyszedł do Hameryki?
co to za chuj >?poza tym? Wie ktos?
salmonellas napisał/a:
Pytanie do nagrywaczy, z Sagem MyX 5-2 ?
Co to za skrzyzowanie? wie ktos?
salmonellas napisał/a:
gdzie to kurwa!!!!!!!!!!!!
salmonellas napisał/a:
no nie tyle tych matek :/
nikt kurwa nie
powie gdzie.
Szzkurwaaaa
gdzie!!! Nagram, Kurwa!!!
przejebany jesteś koleś
oj kurwa. To Ty>???
ja se tu spokojnie czekam.
chojraki pierdolone, nima winnego, Rosjanie sie nie wstydzo wlasnego kraju, ale wy kurwa, kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sie Kurwa Polski w zyciu nie zawstydze, posmiac sie moge, ale kazdy wie ze od Polaka to w ryja moze dostac.
Sorki za pisownie. Ze Zmywaka wyszlem. heh
KUTASY
ja se tu spokojnie czekam.
chojraki pierdolone, nima winnego, Rosjanie sie nie wstydzo wlasnego kraju, ale wy kurwa, kurwa!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja sie Kurwa Polski w zyciu nie zawstydze, posmiac sie moge, ale kazdy wie ze od Polaka to w ryja moze dostac.
Sorki za pisownie. Ze Zmywaka wyszlem. heh
KUTASY
a ty lepszy od Polakow jestes?
@właśnie mi tak samo głos gościa kojarzy się z Testem
A geneze znacie tego a teraz mnie wypierdol ? To było z kawału :
Żona była niezadowolona z pożycia, więc... poszła do seksuologa, żeby jej coś doradził. No to on opowiedział jej o seksie perwersyjnym.
Żona wróciła do domu założyła najseksowniejszą bieliznę, miniówkę, czeka na męża. Kiedy ten wrócił z pracy ona już w przedpokoju staje przed nim i mówi:
- Drzyj ze mnie szmaty!
On popatrzył na nią jak na idiotkę i nic. Tylko zdejmuje płaszcz.
- Drzyj ze mnie łachy, powiedziałam!
No to mąż zdarł z niej wszystko. Kiedy żona stała już naga mówi do męża:
- A teraz mnie wypierdol.
Mąż spokojnie otwiera drzwi i mówi:
- Wypierdalaj!
To jest ta gorsza wersja.
Żona była niezadowolona z pożycia, więc... poszła do seksuologa, żeby jej coś doradził. No to on opowiedział jej o seksie perwersyjnym.
Żona wróciła do domu założyła najseksowniejszą bieliznę, miniówkę, czeka na męża. Kiedy ten wrócił z pracy ona już w przedpokoju staje przed nim i mówi:
- Drzyj ze mnie szmaty!
On popatrzył na nią jak na idiotkę i nic. Tylko zdejmuje płaszcz.
- Drzyj ze mnie łachy, powiedziałam!
No to mąż zdarł z niej wszystko. Kiedy żona stała już naga mówi do męża:
- A teraz mnie wypierdol.
Mąż spokojnie otwiera drzwi i mówi:
- Wypierdalaj!
To jest ta gorsza wersja.
niedojdy i nieudacznicy - kto inny by pojechał na wyspy ?
myślałem że chodzi o to ze auta jezdzą po prawej stronie jezdni... poza tym skończyło się Zanim się zaczeło
Kocham nasz kraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów